Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge znalezc nikogo do zwiazku. Karma?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze barzdo pragnelam zwiazku, ale nigdy w nim nie bylam. Mezczyzni niby sa zainteresowani, ale szybko je traca mimo, ze sie nie narzucam. Zastanawiam sie czy nie zaczac wierzyc w karme. Oo dzeicka staralam sie byc dla wszystkich dobra i pomocna. A spotkaja mnie w zyciu same przykre rzeczy :(

Gość gość
W karme w sensie, ze moze w poprzendim zyciu bylam zlym czlowiekiem.

Gość gość
Mam dokładnie taka sama sytuacje..

Gość gość
To może być karma... zmień na pedigripal

Gość gość
starałaś się być dobra i pomocna a męzczyżni wolą zołzy, ot co

Gość wirago
Prosze porozmawiajmy,moze coś poradzimy, albo przynajmniej moze Ci coś bende mógł doradzic pozdrawiam Tom .

Gość gość
Tom chetnie porozmawiam. 22:02 dla mezczyzn nie bylam za dobra bo nawet nie bylam w zwiazku. Staram sie byc neutralna, to znaczy nie za mila ale tez nie zolzowata.

Gość LukSwee
Droga Autorko, powiem Ci, że ja mam tak samo... i czasami zastanawiam się czemu mam tak pod górkę? Zarówno aby znaleźć Miłość czy najzwyczajniej pracę. Jestem dobrym czlowiekiem - bynajmniej staram się nim być. Pomagam innym, dzielę się tym co mam, udzielam się w wolontariacie etc. Jestem dla każdego. A jednak tak jakoś trudniej?

Gość gość
Lukswee, ja jestem pewnie starsza, mam juz 28 lat.

Gość gość
Ja w styczniu będę mieć 27 lat. I też nigdy nie znalazłem swojej Miłości... choć inni dziwią się, a koleżanki mówią, no jak to jesteś sam. Jak widać można. Dobre serce to oznaka siły... nie słabości w tych czasach i zwariowanym świecie...

Gość gość
Bzdury gadacie z ta karmą... To jest kwestia pewnych umiejetnosci których nie posiadacie, ew. wyglądu zewnetrznego. nie da sie stwierdzic tego nie widząc was.... Mam posro kolezanek która jest starymi pannami, co nie sa wszystkie brzydkie, ale kazda płaska, moze po prostu za mało podniecające... niektórzy faceci tez maja takie umiejetnosci bajerowania kobiet, ze mimo iz nie sa z wyglądu modelami, tak potrafia omamic babe, widzialam program o oszuscie matrymonialnym, i chyba sie ozenił z 10 kobietami, pokazywali jego zdjecie, szook, stary dzian juz po 40, celował w samotne starsze babki, kaza jedna owinal bez trudu

Gość gość
Nie ma co sie doszukiwac w wygladzie bo to skrajne przypadki mam kuzynke ktora nie ma w ogole piersi i maz za nia szaleje moze po prostu nie trafiliscie na nikogo swojego?

Gość gość
Skoro faceci sa wstepnie zainteresowani to NIE OZNACZA ze autorka ma problem z wygladem moim zdaniem podswiadomie wyczuwaja to, ze chcesz zwiazku, dlatego wieja niestety paradoks polega na tym, ze jak o tym troche zapomnisz, to wtedy jakis sie pojawi na horyzoncie :) nie wiem czemu tak jest, ale czasem to czego najbardziej chcemy po prostu nam ucieka a jak o tym zapomnimy - pojawia sie

Gość gość
I nie staraj sie NA SILE byc dobra i pomocna, jak nie masz na cos ochoty to to mow i nie rob tego. Cwicz asertywnosc, padanie ludziom do stop jeszcze nikomu nie pomoglo. Nie ma tutaj nawet znaczenia, czy wobec facetow bedziesz neutralna, masz byc asertywna w swoim codziennym zyciu i szanowac siebie

Gość gość
tak się zastanawiam. Nie byłaś nigdy w związku, a ile masz lat? 18?30? Bo to jest istotne.

Gość gość
Mam 28 lat.N ie jestem raczej brzydka bo widze, ze mezczyzni zwracaja na mnie uwage. Na potkaniu okazuja zainteresowanie. Ale jakos szybko sie zawsze ulatniaja. Kiedy mowie o tym znajomym tez sie dziwia, ze jestem sama. I przy kazdej rozmowie pytaja, czy juz kogos mam, bo sa pewni ze juz kogos znalazlam. Jedna dobra kolezanka z ktora sie dlugo znamy, ostatnio odpuscila wypytywanie, bo wie jest ciagle bez zmian.

Gość gość
karma to jest grzechem a grzech nalezy do szatana i zapłata jest własne cierpienie i dla tego nie masz faceta a drugie to morzesz miec paskudny charakter trzecie przekleli ciebie rodzice muwiac nigdy nie znajdziesz meza kto ciebbie zechce rodzice nie wiedzaze maja moc przeklinania i błogosławienstwa i dla tego bóg kaze czcic rodziców

Może sama sobie ustawiłaś takie życie, przed swoim urodzeniem, a teraz tego nie pamiętasz. Podobno, zanim zejdziemy na Ziemię ustalamy sobie to, co mamy zrobić, misje, zadania do przerobienia. Cierpienie ułatwia naukę, jakby człowiek miał wszystko pod dostatkiem i otrzymywał wszystko, to co chciał, to wcale by się nie rozwijał, leniem by został śmierdzącym.

Gość gość
"stary dzian juz po 40" chyba już pójdę spać stare dziady :O muszą o siebie dbać

Gość gość
gosc23:24 Rodzicow mialam toksycznych, ale raczej nigdy nie zyczyliby mi zle. Staram sie zyc blisko Boga, a jesli grzechy mam, jak kazdy czlowiek, to raczej nie wieksze niz inni. Inni korzystaja z aborcji, oszukuja, upijaja sie biora narkotyki, a moga znalezc milosc. Ja tego nie robie a nie moge. Wiec to raczej nie kwestia grzechu.

Gość gość
poniewaz to forum anonimowe, moge dodac ze 2 lata temu zostalam zgwalcona i nie pisze tego w zartach. Dlatego mowie, ze same zle rzeczy mnie spotykaja :(

Gość gość
Nie wiem też się nad tym zastanawiam, ja jestem ładna zgrabna, obok pracuje dziewczyna ma lekko przy tuszy na moje oko 10kg i ma takie wzięcie, że szok. Próbowałam różnych chwytów, by jej wyrwać faceta, ba zapoznać chociaż jednego z jej kolegów.

Gość gość
kazdy ma grzech i kazdy za nie płaci chyba ze pujdzie do spowiedzi bo spowiedz to jak by oczyszczalnia i uwalnia z mocy szatana a karma to bzdura a rodzice nawet gdy byłas dzieckiem to mogli ciebie przeklnac i naet nie pamietasz ale samodlitwy o przerwanie przeklenstwa

Gość wladimirrr
Nie wiem czemu ale duża liczba kobiet zwala winę za swoje niepowodzenia miłosne na jakieś niestworzone rzeczy typu karma, albo Bóg tak chciał albo żyje w jakimś "truman show'' albo to kosmici ale najczęściej zwalają winę na facetów. Ja jestem facetem i na pytanie czemu nie mam dziewczyny odpowiadam sobie wprost bo żadnej nigdzie nie zaprosiłem nawet nie próbowałem i mam szybką odpowiedź i mogę spać spokojnie. Przyczyn może być wiele np jestem brzydki, albo mam słabą gadkę albo jestem strasznie nudny i to są konstruktywne odpowiedzi. To że jesteś miła dla wszystkich to wcale nie jest przez męzczyzn odbierane jako jakaś szczególna cecha. Tak naprawdę każdy może to powiedzieć. Może po prostu jesteś zbyt mila i zbyt cukierkowa a jak wiadomo słodycze są strasznie mdłe. Moja rada jest taka jak poznasz jakiegos faceta nie zachowuj się jak ty zmień się o 180 stopni przyaktorz trochę nadaj znajomośc***ikanterii.

Gość gość
Oj nie wiem, jakos boje sie kolejnej porazki, wiec juz pewnie zostane sama.

Gość gość
A tam plecie Pani. :) Ja tam z mila checia bym sie zaopiekowal kobietka ktora chcialaby normalnego czlowieka. Tyle ze ja cholernie brzydki jestem i niski i mieszkam z dala od Pl.

Gość gość
Jeśli chcesz coś mieć w życiu, to rób wszystko co się da, aby to coś uzyskać, w końcu los, Bóg czy co tam istnieje zacznie z tobą współdziałać. Taka życiowa obserwacja bez związku z żadnymi religijnymi bzdetami. I nie wierz w reinkarnację.

Gość gość
ty samotna z kąt jestes?

Gość gość
Karma wraca! powiedziała psia mama oglądając rzygi swojego pupila.