Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiamaliszewska78

urok milosny rytual dla samotnych

Polecane posty

hej, pomyslalam, ze ktos moze bedzie zainteresowany urokami dla samotnych osob. Jeszcze do niedawna bylam sama. Zreszta nigdy nie mialam szczescia w milosci, a nie mam juz 20 lat niestety. Co z tego, ze praca dobra, ladne mieszkanie, fajne wakacje jak ciagle i ciagle sama. A jak kogos poznalam to po jakims czasie nic z tego nie bylo, bo okazywal sie dupkiem... brak szczescia w milosci jednym slowem. Szukalam w necie jakis rozwiazan, bylam u psychologa nawet, bo trudno byc samotnym. Kiedys natknelam sie gdzies na artykul o urokach milosnych i znalazlam gdzies na forum dziewczyne, ktora poelcala jakas wrozke wlasnie od tego. Srednio wierzylam, ale jak ktos samotny tyle czasu to wszystkiego sie chwyta. Pani zrobila mi urok, ktory mial za zadanie przyciagnac milosc i odpoiwiedniego faceta. Bralam w nim czynny udzial i bylo to dziwne doswiadczenie, cieplo w calym ciele, w miesniach... magia doslownie :) po niecalym miesiacu cos zaczelo sie dziac, nagle faceci zaczeli na mnie zwracac uwage, byly randki, zaproszenia itp. I w koncu pojawil sie on. Wrozka nawet mi powiedziala, ze bedzie to brunet o brazowych oczach i sie sprawdzilo! Znalazlam w koncu milosc mojego zycia :) Jestesmy razem ponad rok, a ja jestem szczesliwa jak nigdy. Kocham, jestem kochana, to takie niesamowite! Kazdemu zycze takiego szczescia. Pewnie wiekszosc z was sobie mysli, ze oszlaalm, ze zaden urok, zadna magia tego nie zrobi, a jednak...gdyby nie to to nadal bym byla sama i smutna. Polecam kazdemu, kto czuje sie samotny i marzy o prawdziwej milosci. Moge podac namiar na te pania, jak ktos chce, moj mail kasiamaliszewska78@wp.pl. Nie bede tu publikowac danych tej Pani, bo nie chce nikomu robic reklamy, chcialam sie tylko podzielic, ze jest nadzieja dla samotnych :):) pozdreawiam wszystkich cieplooo!! Kasia

Gość gość
kolejna sciema do tego wystarczy urok osobisty olej w głowie i tyle a nie żadna magia

Gość gość
Po 5 latach w małżeństwie spadła na mnie wiadomość niczym grom z jasnego nieba. Mąż stwierdził że nasz związek się wypalił i ze ma kogoś innego. Nie mogłam się ruszyć w tamtej chwili. Świat mi się zawalił. Ale nie dałam za wygraną. Zamówiłam rytuał miłosny na polecanej tutaj stronie http://urok-milosny.pl , a mąż po 43 dniach do mnie wrócił. Moje szczęście po jego powrocie było nie do opisania.

Gość gość
Trudno znaleźć kogoś kto zna się na magii miłosnej, a tutaj na forum ludzie sieją tylko mętlik w głowie. Mnie udało się odzyskać chłopaka dzięki osobie, która poleciła mi koleżanka. Mogę Wam napisać coś więcej jeśli chcecie, to piszcie edytamn@gazeta.pl

Gość gość
Ja teraz całkowicie wierzę w moc uroków miłosnych. Dzięki urokowi odzyskałam chłopaka chociaż sytuacja była naprawdę beznadziejna. Rytuał odprawiłam samodzielnie i podziałało po 6 tygodniach. Dziewczyny nikt nie zrobi tego lepiej niż wy same. Mogę wam podpowiedzieć jak to wyglądało, piszcie na monia-gruszecka@tlen.pl będę miała tylko chwilę to odpiszę.

Gość gość
A może dziewczyny spróbujecie same odprawić rytuał? Jak nie wiecie jak to polecam panią Dianę, ma stronę wrozkadiana.pl, naprawdę zna się na rzeczy.