Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy żeby mieć szanse u fajnego faceta trzeba

Polecane posty

Gość gość

Ważyć co najmniej 75 kg? Ten idiota misio1 wprowadza taki trend i inni się pod niego podstosowują... ja ważę 51 kg i nie mam szansy na milość? :-(

Ja ważę 52, ale nie uważam Misia za idiotę. Rzecz w tym, że mam do siebie dystans. Nie muszę wszystkim podobać się, a im bardziej nie muszę, tym bardziej zachodzi odwrotna reakcja. Daj spokój facetowi, przeszkadza ci że woli krąglejsze kobiety? Nie rozumiem ciebie, zajmij się sobą.

Gość gość
Koles ktory patrzy na wyglad to pustak. Sam jestem facetem i nie patrze na wyglad tylko zeby laska miala poukladane w glowie no i o siebie dbala i tyle czyli zeby umyte, ogolic sie i czasem pojsc do fryzjera. Nie kazdego natura obdarzyła pieknym ryjem.

Gość gość
Xen Ja do niego tak na prawde nic nie mam. Jak lubi okrągłe, to niech sobie lubi jego sprawa nic mi do tego. Tylko, że on obraża wszystkie szczupłe. Żeby laska u niego miała szanse musi ważyć ponad 80 kg. A jak ktoś woli szczuplejsze to zaraz go hejtuje. I obraża, że szczupłe to klody w łożku i nie nadają się do niczego. A to nie prawda.

Gość gość
Gość z 3:49 Ogolić się czasem? Hehe ale masz na myśli jakies konkretne miejsce? A mnie akurat natura obdarzyła urodą i jestem ladna, ale tluszczykiem to mnie nie chce obdarzyć.

gość dziś Xen Ja do niego tak na prawde nic nie mam. Jak lubi okrągłe, to niech sobie lubi jego sprawa nic mi do tego. Tylko, że on obraża wszystkie szczupłe. Żeby laska u niego miała szanse musi ważyć ponad 80 kg. A jak ktoś woli szczuplejsze to zaraz go hejtuje. I obraża, że szczupłe to klody w łożku i nie nadają się do niczego. A to nie prawda. x Czytałam jego dialogi. Napastuje się kobiety otyłe, a on je broni. Misio źle traktuje idiotów, im nie odpuszcza.

Prawdę mówiąc nie zamierzam być czyimś adwokatem, z misiem nie zamieniłam jednego słowa. Komentarze wynikają z moich obserwacji.

Gość gość
dziś Ogolić się czasem? <--- nie napisałem tak ,,ogolic sie i czasem pojsc do fryzjera" Tak tzn. ci//pk//e, pachy i nogi ,,A mnie akurat natura obdarzyła urodą i jestem ladna" <-- kolejna narcystyczna swinia ktora mysli ze jest piekna. Nie ogarniam Ciebie i takich lasek nie lubie na takie to nawet nie spoglądam. To bolesne ale tylko takie na mnie spoglądają ehh ...

Gość gość
Gość z 4:03 Ok, dobra przeoczyłam "i". Skoro uważasz, że jestem narcystyczną świnią, bo jestem świadoma swojej urody i lubię ją to jestes po prostu zazdrosny. A skoro tylko jakieś brzydkie, narcystyczne laski na Ciebie spoglądają no to muszę Cię zmartwić :-( w ich oczach tylko jesteś atrakcyjny, bo nie wezma sobie lepszego od siebie modela bo będą się czuły gorsze :-( wiadomo - swój szuka swego. A skoro ladne nie spoglądają to jesteś brzydalem i szukają sobie przystojnego faceta. Life is brutal kochanieńki :-(

Gość gość
E tam nie ma sie co wadzic. Mydlo, woda i wystarczy. Jak fajna i wesola dziewczyna to nic innego nie trzeba. ;)

Gość gość
Gość z 4:21 :-) i fajnie X Po prostu wkurzają mnie tacy idioci jak gość z 3:49 i jego dalsze wypowiedzi. Jest brzydki i próbuje się dowartościować na forum. Udaje niewiadomo kogo i wymagania ma, a jak napisał spoglądają na niego same brzydkie laski.

Gość gość
,,Nie ogarniam Ciebie i takich lasek nie lubie na takie to nawet nie spoglądam. To bolesne ale tylko takie na mnie spoglądają ehh ..." <-- nie napisałem że brzydkie na mnie spoglądają. No i jestem brzydki bo nie jestem gejem żeby to oceniać ani narcyzem xD W sumie mężczyzna to płeć brzydka (napisałem żeby Ciebie uświadomić). Ciekawe co miałaś z czytania ze zrozumieniem większość tych pieknych kobiet jest pusta :) jesteś przykładem :) Ogólnie nie chce mieć dziewczyny ani żony bo to tylko udreka mieć swoje problemy i jeszcze kogoś to ja taki biznes pie/r//dol//e. W sumie jak kobieta może powiedzieć o sobie że jest piękna??? jesteś lesbą żeby oceniać siebie samą? no na to wychodzi że tak. Tez mnie to zastanawia czemu jak sie jakieś puste laski całują to ludzie sie nimi jarają a jak sie całują geje to odrazu mają wp//ier//dol. Nie ogarniam ale w sumie w ch//u//ju mam to bo jestem hetero :)

Gość gość
Do pani z 4.24 A co sie tu spierac. Ja na ten przyklad brzydki jak nieboskie stworzenie jestem. No i co z tego? Najwyzej sie bedzie na odludziu w samotnosci mieszkac :D

Gość gość
ziś Gdybym chciał się dowartościować bym założył fb (a nie mam), chodził na balety itd no i w efekcie bym wyrywał dobre sztuki bo to nie problem wyrwać jaką dziewczyne ale po co? Mam dowody że 90% dziewczyn sie puszcza a pozniej taka porobiona kolejny obraca fuuuu. Wystarczy zobaczyc na te s///ho...w...u///p czy tor'a nawet modelki sie puszczaja omg. Dla mnie to jest obrzydliwe serio.

Gość gość
Gośc z 4:28 No to jesteś bardzo mądry skoro oceniasz kobiete po wyglądzie :-) że jak piękna to zaraz pusta. Często brzydule są podłe bo zazdroszczą ślicznotkom urody :-) I to, że uważam że mam ladną twarz nie czyni mnie lesbą. Bo wielu na prawde, wielu facetów mi to mówi. I to zbudowało moją pewność siebie. I podoba mi się wielu facetów. Nie uważam, że jestem cała piękna. Bo mam kompleksy na punkcie pewnych częsci ciała. Zresztą na prawde nie interesuje mnie twoje zdanie, myśl sobie co chcesz że lesbą jestem. Ale będziesz w błedzie, bo ja wiem co innego :-)

Gość gość
,,myśl sobie co chcesz że lesbą jestem" serio przelizałaś sie z kolezanka? oooo fuuuuuu. No wiesz przeważnie tak jest ze ładna to pusta wogole zachowuja sie jak by skonczyla niedawno co gimbaze. Tylko jedna poznałem dośc ładna kobiete która była madra reszte którą poznałem to nie miały nawet ambicji. Która laska robi sobie nago zdjecia lub wchodzi na jakies kamerki puszczajac sie. Nie mow mi ze tak nie jest? kobieta jak facet puszcza sie a nawet czasem gorzej. Szczescie ze ja mam godnosc. Ty to jestes madra serio nawet czytac ze zrozumieniem nie umiesz :)

Prawda jest taka, że ceniony jest umiar w eksponowaniu własnych walorów. Kiedy dziewczyna wprost mówi,że zna własną wartość, atrakcyjność{tak naprawdę umniejsza ją pisząc takie teksty}. To działa jak płachta na byka,im bardziej dziewczyna utwierdzona jest w przekonaniu,że coś znaczy, tym mniej znaczy z punktu widzenia zainteresowanego. Nie afiszuj się, udowodnij. Jednak aparycja to za mało.

Gość gość
Gość z 4:37 To co opisałeś, czego nie robisz nie było by dowartościowywaniem się, tylko wyrażało by twoją osobowość. Poza tym takie zachowania wskazują na pewność siebie i przebojowść. A ty się tu po prostu dowartościowujesz bo jestes anobimowy i nikt Cie nie zna.

Gość gość
Co można powiedziec o kobiecie która przesadnie sama soba sie jara? no ze pusta bo nic innego pewnie nie robila. Wole brzydka i madra niz piekna i pusta

Gość gość
Gośc z 4:47 Co? Ja czytać ze zrozumieniem nie umiem? Nie rozsmieszaj mnie :-D bo sam wlasnie udowodniłes jak umiesz :-) napisałam w swojej poprzedniej wypowiedzi, że myśł o mnie co chcesz, możesz myśleć że lesbą jestem. Twój wybor, mimo że prawda zupełnie inna jest. X A co moje poczucie własnej wartosci ma do robienia sobie nagich fotek i wrzucania ich do internetu? Ty rzeczywiście jestes idiotą. Poza tym nie przyszło mi nawet coś takiego do glowy nigdy i nie puszczam sie też z pierwszym lepszym facetem.

Gość gość
dziś Nie dowartościowuje się tylko opisuje co mysle o kobietach ktore są zarazem narcystyczne nie zrozumiecie mnie bo nie ten poziom. Nie podałem żadnych faktów ktore są fikcja. Z tego co ja słyszałem to dowartościowac się można i na fb i na innych gównianych portalach. Nie jestem anonimowy tak jak ty możemy o tym pogadać bo sie troche na tym znam może cie doedukuje bo pierdzielisz głupoty. Ide spać nararara

Gość gość
Fajny facet: -nie obraza -nie jest klotliwy -nie zwraca uwagi na to ze dzis "ona" wyglada nie tak, po prostu zycie -jest wesoly Fajna dziewczyna: -jest wesola -malo klotliwa ;P

Gość gość
Gość z 5:00 Ty już takiego Einsteina nie zgrywaj, doedukowywać mnie nie musisz, swoją wiedze mam.

Gość gość
No bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem: Ogolić się czasem? <--- nie napisałem tak ,,ogolic sie i czasem pojsc do fryzjera" X ,,A mnie akurat natura obdarzyła urodą i jestem ladna" <-- kolejna narcystyczna swinia ktora mysli ze jest piekna. Nie ogarniam Ciebie i takich lasek nie lubie na takie to nawet nie spoglądam. Skoro pisałaś że jesteś ładna a ja napisałem że ,,Nawet na takie nie spoglądam" to chyba oglądają się za mną jak dla mnie atrakcyjne kobiety. ,,A skoro tylko jakieś brzydkie, narcystyczne laski na Ciebie spoglądają no to muszę Cię zmartwić" Dalej szukac mi sie nie chce cofnij się do podstawówki. Jestem idiotą? ty nawet niewiesz kto to taki.

Gość gość
dziś To nie wypowiadaj sie na temat Anonimizacji bo to trzeba sie znac zeby byc faktycznie anonimowym w internecie. W tej chwili nie jestem anonimowy. Pewnie Tobie chodziło o to że nie znasz mojego imienia i nazwiska ale bycie anonimowym dla zwyklego kowalskiego to wyczyn.

Gość gość
Nie pisalem konkretnie do Ciebie czlowieku ale generalnie moje widzimisie. Przyznasz zapewne ze mam prawo podobnie jak Ty wyglosic opinie. Jesli uwazasz ze nie to masz najwyrazniej problem. Wiedze mozna miec nieograniczona i byc cepem w zyciu. O niczym to nie musi swiadczyc. Smiej sie czlowieku, bo jestes spiety jak barani worek. We wszystkim widzisz negatyw. Koniec dyskusji.

Gość gość
Gość z 5:07 Ty też nie potrafisz zrozumieć tego co napisałam: że możesz myśleć o mnie co chesz, że jestem lesbą. Prawda jest inna. A skoro nie umiesz odpowiednio tego przeanalizować to też jesteś pusty taki za jaką mnie uważasz. Mam na prawdę Ciebie i co o mnie myślisz głęboko w du*ie i na prawde nie dotknęlo mnie to wgl :-)

Gość gość
dziś Tak spinam bo to normalna reakcja przy takiej rozmowie. A wygłaszaj po to jest internet nikt tutaj nie broni. ,,O niczym to nie musi swiadczyc" bycie cepem świadczy o głupocie człowieka i o jego lenistwie. ,,We wszystkim widzisz negatyw" bo im dluzej zyje i analizuje pewne sprawy potwierdzajac dowodami tym gorszy swiat sie wydaje. NARA

Gość gość
Wypowiedź goscia z 5:11 nie moja X I dobrze, spiepszaj spać. Topik był tylko pytaniem, nie spodziewałam się jakiegoś ataku frajera na mnie.

Asfalt oddaje temperaturę i fetor, "uzdrowisko Śląsk".