Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmilagrossss

ciaza z bratem ukochanego

Polecane posty

Gość mmilagrossss

mam problem i moze ktos kto by sie znal moze mi doradzi..z gory prosze sobie darowac hejt bo chodzi mi o rzeczowe odpowiedzi a nie ocenianie mnie! jestem w ciazy i nie wiem czy przypadkiem z bratem blizniakiem chlopaka. nie mam pewnosci. czy jesli zataje to, to ma to szanse kiedys wyjsc? sa historie ze wychodzi na jaw dziecko innego ojca np w szpitalu gdy potrzebny jest przeszczep albo operacja.ale moze w moim przypadku jest inaczej bo to w koncu blizniaki i te samo DNA? i nikt sie nie dowie jakby co??? jak to jest . wie ktos?

Gość gość
bliźniaki nie mają tego samego DNA. Mogą mieć również inne grupy krwi a to już faktycznie bardzo łatwo może zdemaskować, że tzw przez Ciebie "ukochany" (!!!) nie jest ojcem dziecka przy okazji jakiejś operacji. Tak, tak, ocenę moralną sobie zostawię, bo nie ma na to skali... :(

Gość gość
głąbie, nikt nie ma takiego samego DNA, nie dość że puszczalska, to w dodatku matoł

Gość gość
Nikt nie ma takiego samego dna najlepiej powiedz o tej Ciąży chłopakowi, jak mogłaś przespać się z przyszłym szwagrem? A tak na marginesie jak to nie prowo który lepszy w łóżku?

Gość gość
No przecież oni się zamienili, a biedaczka nic o tym nie wiedziała.. :P

Gość gość
Powiedz, że to prowo i uratuj moja wiarę w człowieka.. To niemożliwe, takie idiotki nie istnieją, nawet na kafe.

Gość gość
ciekawa zabawa erotyczna, zamiana rol przez blizniaki!ale raczej podejrzewam ze brat blizniak mial na ciebie chrapke i podszyl sie pod twojego ukochanego.jak chcecie razem spedzic cale zycie, musisz mu wyznac prawde.w koncu to nie twoja wina

Gość gość
widzialam to w trudnych sprawach, slabe prowo