Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kury domowe nizej w porządku dziobania

Polecane posty

Gość gość

Latwo zaobserwować taka prawidlowosc ze tylko gorzej wyksztalcone i mniej inteligentne kobiety decydują sie zostac kurami domowymi , bo ktora majaca troche oleju w glowie z wybor******ałaby być taj misko w społecznej hierarchii dziobania.

Gość gość
Ales sie wysilila Dlugo nad tym myslalas?,co za tuczek.

Gość gość
A twoja odpowiedz cos wnosi pustaczko?zero argumentów, to chyba jasne ze inteligentna woli dobra lekturę niż szorowanie podłogi i ma większe ambicje niż układanie domowego menu.

Gość gość
I te ich argumenty Nie musze pracować bo męża stać na to - jak męża stać na to to równie dobrze stać go na pomoc domowa a ty nie musisz stać przy garach tylko możesz pracować, prowadzić firmę studiować albo rozwijać swoje pasje. Nie będę pracować za marne grosze- jesli twoja wartość na rynku pracy odpowiada minimalnej krajowej to znaczy ze jesteś slabo wyksztalcona albo malo inteligentna i właśnie potwierdziłaś moje argumenty z postu nr jeden.

Gość gość
Ales glupiaaaa. Szkoda sie nawet wysilac aby argumentowac bo nie ma czego. W kazdej warstwie spolecznej kobieta decyduje co chce robic ty p******a babo. P********z tak bezsensowne bzdety ze glowa mala. Pewnie gownojad bez podstawowej wiedzy bo ktos z pewnym poziomem inteligencji nie osmieszalby sie tak prostackim tematem ty glupia zdziro w d**e j****a sciero.

Gość gość
Dziecko potrzebuje matki - tak 14 latkowi trzeba codziennie tyłek podcierać i kaszki gotowac.

Gość gość
Wulgarna prostaczko znikaj z mojego wątku do garów i na swoją niską grzędę tylko żebyś nie zatruła posiłków swoja żółcią.

Gość gość
A ty ze swoja glupota nie obnos sie i nie kompromituj ignoranctwem jakie toba kieruje,zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia bo faktycznie jestes glupawa dziewka

Gość gość
Zgadzam się z autorką. Nie po to studiowałam, żeby schować dyplom do szuflady i przez resztę zycia zajmować sie domem. Zanudziłabym sie w gąszczu tych powtarzalnych, monotonnych czynności. Jednak nie wszystkie kobiety musza być ambitne i inteligentne i jak którejś do szczęścia wystarczy dom, to mnie to nie przeszkadza, bo niby dlaczego.

Gość gość
Boze co za idiotka tak plaski temat zaklada,od razu widac ze sama jestes zerem i chcesz sie tutaj dowartosciowac. Przeciez jak swiat swiatem czy wyksztalcona czy tez nie dokonuje wyboru sama lub w porozumieniu z mezem wazne zeby w rodzinie bylo poukladane jak najlepiej a wyksztalcenie niewiele znaczy w tej kwestii i tyle w temacie.

Gość gość
Haha ale nalot urażonych kurek domowych. Prawda w oczy kole. Autorko masz rację ale tutaj większość to kuchty które cie zjedzą.

Gość gość
9:52 ostatnio cię zapinałem jak z mopem po domu biegałas :-)

Gość gość
Chyba mnie z kimś pomyliłeś.

Gość gość
I co z tego ze mam wyksztalcenie? Jedni lubia chleb a inni bulki,nie rozumiem zwiazku. Chcecie sie chwalic wyzszym wyksztalceniem ktore dzisiaj to norma. I to niby pisze inteligentna?

Gość gość
Gorzej wykształcona nie znaczy bez studiów, może miec marny kierunek studiów albo nawet dobre studia ale być słabą studentką ledwo się prześlizgującą albo za kasę.To miałam na myśli mówiąc gorzej wykształcona.

Gość gość
Inteligencja az bije od co niektorych,co ma wspolnego ambicja z inteligencja? Buahaha inteligencja i wyzsze to pewnie tez to samo dla was? Gratuluje wyksztalcenia ktore wam pozwala na taki tok myslenia.

Gość gość
nie ma co dyskutować z pasożytami, które żyją tylko dniem dzisiejszym a ambicje są poza jakimkolwiek zasięgiem

Gość gość
Te wyksztalcone jebia sie na cale majty nigdy z taka nie mialem najmniejszych problemow zeby pukac takie na prawo i lewo i nie mowcie mi ze akurat na takie trafialem bo wszystkie jestescie zwyklymi k*****i i jedna przed druga wypinacie dupska do walenia.

Gość gość
To nie jest temat o seksie, zboku.

Gość gość
Ale nie ulega watpliwosci zdziro ze te niby wyksztalcone to jebichy ktore sa najprostrzym celem bo nie trzeba sie meczyc zeby p******* same sie narzucacie z d****i wiec tylko korzystac. Gorsze niz k***y bo im trzeba placic a wam nie szmato.

Gość gość
a co według ciebie chłopczyku zakompleksiony znaczy słowo wykształcone bo sądząc po twojej pisowni i slownictwie to chyba nie wiesz co to znaczy

Gość madam1111
NAJPROSTRZYM hm- gdzieś słyszał o wykształceniu

Gość gość
Te niby ambitne,tu sie zgadzam ambitnie obciagaja. Nie jestem chlopczykiem tania dzifko tylko facetem ktory zapina takie jak ty a ktore nadstawiaja szpare az milo.

Gość gość
możesz sobie pomarzyć patologiczny gimbusie

Gość madam1111
Ale to musi być facet z babskiego forum, hahahaha