Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwie sie ludziom którzy narzekaja ze sa grubi a ciagle żrą

Polecane posty

Gość gość

Np moja wspollokatorka, jest tłusta, tzn może nie typowa grubaska, ale ma boczki itd, mnie tam nic do tego, ale ona ciagle narzeka ,że jest gruba itd, a ciagle coś żre to ciekawe jak chce schudnąć :O A ona mowi, ze nie, ze je jak wrobelek, a widze ze robi sobie jedzenie bez przerwy :O Nie szkoda mi jej jakos bo jest taka na własne życzenie Nie wiem jak niektorzy ludzi sie moga tak obżerać, ja jem około 1200-1500 kalorii dziennie i czuje sie syta i jestem zdrowa

Gość gość
Niby jakiegoś tam ma, ale na niego tez narzeka. Albo jedna moja znajoma, bardzo gruba, twierdziła, ze ona to nic nie je. Jak poszliśmy do Macdonalda kiedys bo był na trasie to ja zamówiłam cheeseburgera w frytkami, a ona dwa big maki i jeszcze duze frytki i shaka. Nic jej nie mowiłam, ale dlaczego Ci ludzie maja pretensje do całego świata ,że sa grubi? niech tyle nie jedzą, masakra :O Ta moja współlokatorka jest do tego straszna fleja np nie spusza po sobie wody w toalecie w nocy jak sika itd :O Może dlatego, że jest Arabką, kiedyś mieszkałam z Hindusami i też nie byli zbyt czysci

Gość gość
Ale co cie to właściwie obchodzi?

Gość gość
10:08- niby nic, ale niech ona nie narzeka ,że jest taka " fat" bo widze ile żre codziennie :O to niech nie je tyle i po problemie

Gość gość
W ogóle Arabki i Hinduski sa najbardziej flejowatymi kobietami na tej planecie :O Ona np nie myje rak po wyjsciu z kibla , nie zamyka nawet drzwi za soba, w nocy nie spusza wody, ciagle tylko zre, spi w ciuchach , w kosza aż kipi, ale teraz jest jej duzyr na sprzatanie Czas sie wyprowadzac chyba :O

Gość gość
10.16 może i mało ale zapewne tłusto i kalorycznie, dietetyk powiedział mi kiedyś ,że tyje się TYLKO od jedzenia i żeby nie zwalać na różne choroby, bo owszem są choroby , na którę stosuje się leki, które wzmagają apetyt ,ale człowiek ma też jeszcze mózg więc może to kontrolować

Gość gość
są chorzy na nadwagę jedynie, a tą mają tylko od żarcia

Gość gość
Ból d**y- Tak? to pooglądaj np zdjecia z obozów koncentracyjnych- drastyczny przykład, ale jaki obrazowy. Tam ludzie bardzo mało jedli wiec kazdy był jak kościotrup. Nie pisze żeby sie wpedzać w anoreksje, ale to dowod ,ze kazdy jak bedzie mało jadł to schudnie bo jak sie spala wiecej energii niż dostarcza to sie chudnie, proste