Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziewice mówię zdecydowanie nie

Polecane posty

Gość gość
stary, piszesz o swojej obsesji na punkcie dziewic na kobiecym forum. codziennie. kilka razy dziennie. od kilku miesięcy. kiedy zajmiesz się poszukiwaniem wybranki swojego serca zamiast bez przerwy informować anonimowe, znudzone użytkowniczki forum o twoich preferencjach? ja lubię facetów wykształconych (na przykład), ale nie zakładam o tym MILIONA tematów. łapiesz o czym mówię?

Gość gość
szkoda ze nie ma obsesji na punkcie slownika a i okreslenie stary jest chyba sporym naduzyciem

Gość gość
Ja tylko szukałem dziewice i miałem.Jako chłopak szukając pierwszej i ostatniej dziewczyny na przyszłą żonę.Znalazlem kilka lat młodsza. Po prostu ona mnie poderwał ale po którymś spotkaniu spytałem czy jest dziewicą. Odpowiedziała że tak. Powiedziałem że jestem prawiczkiem i dobrze się składa bo żona takiego chciała.

Gość gość
sorry, ale ile można? pierdyliard tematów kolesia, który myśli, że wszystkie kobiet na niego lecą i hoho drogie panie, powstrzymajcie swą chuć, czekam na dziewicę (pewnie sama przylezie pod jego drzwi i rozłoży nogi, gratis z wziernikiem), drugie pierdyliard od świra, wg którego kobiety wolą pakerów, są pasożytami, nie umieją się same utrzymać, malują się, bo są brzydkie (musi pochodzić ze strasznego środowiska), trzecie pierdyliard (choć ostatnio się uspokoił) szalonego 92, który raz był na dyskotece, ale było beznadziejnie i piąty rok z rzędu on nie ma dziewczyny, chociaż raz zagadał na przystanku. kafeteria schodzi na psy, kobiece forum zdominowane przez bandę mężczyzn z problemami. chłopy, od tego są fora 'mam efkę' i tak dalej, nie to! tutaj chcę czytać o wrednych teściowych, maseczkach do włosów, problemach z dziećmi i szefowymi!

Gość gość
tzn ja nie mam problemow nigdy nie pytam kobiety na 1 2 3 spotkaniu czy jest dziewica bo to nie wypada

Gość gość
ten temat zakłada facet o mentalności muslima, który twierdzi, że kobieta z zewnętrznymi częściami narządów płciowych jest bezwartościowa. musi być wycięte i zaszyte. to dla ich dobra przecież ;) fuj.

Gość gość
"facet o mentalności muslima" :D dobre x "tzn ja nie mam problemow nigdy nie pytam kobiety na 1 2 3 spotkaniu czy jest dziewica bo to nie wypada" Bardzo slusznie. Ja pytam jeszcze na gg, zanim sie umówię. :D 🖐️