Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziewice mówię zdecydowanie nie

Polecane posty

Gość gość

Nie odmawiam wam tez szczescie nie bede was oceniac ale w moim typie sa kobiety które sie szanuja i czekaja z sexem do slubu :) poniewaz tu powstaje pewien problem mornalny i psychiczny a zrazem mentalny bo osoba z która czolwiek sie zwiarze zeby zyl w zgodzie ze swoim sumieniem taka osoba musi byc nie powtarzalna a kobieta która miala juz kilku facetów za soba jaka moze mi dac nie powtarzalnosc sorry drogie panie chodz was bardzo szanuje nie macie oliwy która moglybyscie zapalic moje serce poprostu roztrwoniłyście ta oliwe rozdajac ja na prawo i lewo

Gość gość
Nie odmawiam wam tez szczescie nie bede was oceniac ale w moim typie sa kobiety które sie szanuja i czekaja z sexem do slubu :) ponieważ tu powstaje pewien problem normalny i psychiczny a zrazem mentalny bo osoba z która człowiek sie zwiąże żeby żył w zgodzie ze swoim sumieniem taka osoba musi być nie powtarzalna a kobieta która miała już kilku facetów za sobą jaka może mi dać nie powtarzalność sorry drogie panie chodź was bardzo szanuje nie macie oliwy która mogłybyście zapalić moje serce po prostu roztrwoniłyście ta oliwę rozdając ja na prawo i lewo

Gość gość
mam tylko jedno pytanie... jesteś prawiczkiem?

Gość gość
to osobiste pytanie i nie bede odpowiadac :)

Gość gość
hahaha, to nie możesz tego żądać od żadnej kobiety :)

Gość gość
a możesz to uzasadnić ? czy wolac blondynki to mam spotykac sie z łysymi

Gość gość
albo jesteś prawiczkiem, który ma zrypaną psyche przez religię, albo też twoja uroda nie powala. I z braku kobiety wmówiłeś sobie, że tylko dziewica jest ok. xx Lub co gorsza, jesteś facetem z doświadczeniem i naglę interesują cię tylko dziewice, a inne dla ciebie to dno.. xxxx Tak czy inaczej każdy typ ma z głową coś nie tak i lepiej uciekać daleko :)

Gość gość
Nie możesz wymagać czystości od kobiety, jeśli sam jej nie posiadasz. To czysta hipokryzja!

Gość gość
aha czyli jesteś bardzo płytka osoba bo uważasz ze związek to kwestia wymiany np dziewictwa za prawicowo ? i że nie nalezy zwracac uwagi na uczucia i odczucia ?

Gość gość
Hipokryzja ? doucz sie ! prawdziwego znaczenia słów

Gość gość
Jesteście wszyscy idiotami :)

Gość gość
A autorowi proponuje, życie w samotności. Bo do czegoś takiego jak związek się nie nadaje :) Skoro masz takie poglądy i niby nie oceniasz to po co w ogóle zakładasz taki temat? Żenua

Gość gośćooool
Koles dupczy na prawo i lewo ale od laski wymaga dziewictwa. Pewnie ***** dziewice a potem je rzuca bo nie sa czyste. Niezly kretyn

Gość gość
Uważam, że słowo hipokryzja jest tu jak najbardziej na miejscu. Dla mnie mężczyzna, który nie jest prawiczkiem, a wymaga dziewictwa od kobiety to po prostu człowiek ze sprzecznymi zasadami moralnymi. Przykład dla nierozumnych ;) Partner mówi swojej kobiecie, że lubi małe piersi. Po czym wyobraża sobie seks z cycasta kobietą. Żona która wymaga wierności od męża, a sama go zdradza. Kobieta która jest biedna, a szuka tylko i wyłącznie bogatego partner. xxx Może ktoś powiedzieć, że każdy ma inne preferencje, gusta... Jednak nie mówicie mi, że to normalne zachowanie, gdy ktoś wymaga on nas "nie wiadomo czego", podczas gdy nie potrafi zaoferować czegokolwiek podobnego ze swoje strony. Pozdrawiam :)

Gość gość
Nie jestem bardzo płytka, wręcz przeciwnie Ty jesteś płytko myślący. Jak to sobie wyobrażasz? Przed pierwszym krokiem w stronę kobiety zadajesz pytanie czy jest dziewicą? A jak byś zakochał się i naglę okazuje się, że wybranka twojego serca miała 2 partnerów przed tobą...I co? zostawiasz ją, bo nie spełnia twoich "norm"? 4 litery dla mnie na takie zachowanie CHORE :)

Gość gość
do 11:13 rozumiem ,z e sam jestes prawiczkiem, stad Twoje oczekiwania wzgledem kobiet

Gość gość
Pieprz sie smieciu, ja ci dam nie szanuje sie cwel

Gość gość
Logika polaczka biedaczka: je/ba/c stado dziewic bo tylko dziewice sa super. Jak zaliczona, mozna szukac nastepnej, nieodplombowanej :D A to ze fi/u/ta bedzie moczyl w kazdej dziurze, to juz malo istotne :D

Gość gość
Tylko dziewice nie ma chorób i nie ma luzów używanych nie biorę. Tylko dziewicą musisz się umieć zająć by nie straciła ochoty na seks i nie czuła bólu przy rozdziewiczeniu .Lepiej że rezygnuje z jak masz zrobić krzywdę dziewczynie .

Gość gość
a potem jak juz nie jest dziewica? Szukacie nastepnej :D

Gość gość
To tak jak z dobrym lekarzem potrafi zdobić a inny spieszy i umieras z! !!

Gość gość
D.dobry :) życie to nieustająca walka :) :)

Gość gość
Życie to Blues Bywa smutne w swojej nucie, ale w tekstach jest piękne :) Dzień dobry

Gość gość
Jestem dziewicą, bo jestem głęboko wierząca - nie wzięłabym ślubu z kimś, kto nie jest religijny, a co za tym idzie, uprawiał seks przedślubny. Więc autorze jak wymagasz, to wymagaj też od siebie!

Gość gość
tak tak tak :dziewice

Gość gość
ja czytam wasze wypowiedzi to mam wrazenie ze Polacy to rynsztok nie dziwie sie ze traca wlasna Ojczyzna jaka jest Polska

Gość gość
Jestem dziewicą, bo jestem głęboko wierząca - nie wzięłabym ślubu z kimś, kto nie jest religijny, a co za tym idzie, uprawiał seks przedślubny. Więc autorze jak wymagasz, to wymagaj też od siebie! Nie rozumiem twojej głeboko wierzacej Wypowiedzi wszak autora szukam milosci a ty twierdzisz ze nie ma prawa kochac kogos kto jest dziewica ! bardzo katolicka wypowiedz albo hejt

Gość gość
zastanawiałem sie długo dlaczego akurat tak a nie inaczej to odnosi sie do mojej przemiany duchowej i przemiany w moim sercu ... nigdy nie bylem *****czem chodź fakt sex z kobieta zawsze kusi a z wieloma jeszcze bardziej ale to nie dla mnie nie jestem maszyna obdarta z uczuć . a co mówi moje serce dobrze wie ze z osoba która ma to juz za soba ktora nie czekala nie uda mi sie taka prawda i wiem to z doswiadczenia a nie chce komus poglebiac rany w sercu szczerze to juz wole byc sam i cierpiec w samotnosci nie ma nic na sile