Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co ludzie chodzą po sklepach jak nie mają w planach nic kupić?

Polecane posty

Gość gość

np. moja koleżanka łazi po odzieżówkach, przymierza ciuchy nawet jak nie ma kasy, jeszcze gdyby wiedziała ,że np. może coś jej się spodoba i kupi to jak będzie miała zastrzyk gotówki, a ona mierzy np. sukienkę za 300 zł mimo,że wie ,że i tak nigdy jej nie kupi

Gość gość
ja uważam ,że jest to dla nich forma rozrywki i to właśnie ci biedniejsi tak robią, bo jak kogoś stać to pojedzie wolny czas spędzić w kinie, czy na kręglach, a za takie chodzenie po sklepach się przecież nie płaci, a to też jakaś rozrywka

Gość gość
nie wiem i tez tego nie rozumiem, moja kuzynka jest taka sama, chodzi po galeriach, ogląda wszystko, ciuchy, sprzęt elektroniczny, smartfony, laptopy, pralki, lodówki... zadnej z tych rzeczy raczej nie kupi (albo jej na cos nie stac, albo wszystko juz ma)

Gość gość
jedni wolą oglądać zabytki przeszłości a inni cuda współczesnej techniki

Gość gość
albo w rossmanie czy naturze, pół godziny stoją przy kolorowych szafach, testują wszystkie próbki, po czym wychodzą bez ani jednej rzeczy...

Gość gość
z nudów

Gość gość
widocznie nic im nie pasuje, ja też tak mam, nie mam się czym malować, bo tańsze są c*****e, a na droższe mnie nie stać

Gość gość
niektorzy macają i przymierzają w sklepie by potem zamówic taniej przez internet :P to samo ze sprzętami elektronicznymi, sprawdzą jak dziala a potem znajdą tansze w necie

Gość gość
no ale jak wiesz,że cię na coś nie stać to po co w ogóle idziesz to oglądać, a swoją drogą też kiedyś myślałam,że tylko te drogie kosmetyki powyżej 100 zł są dobre i niezastąpione, ale uwierz mi,że te tańsze np.podkład za 40 zł czy tusz do rzęs za 30 zł też są super jakości

Gość gość
nie chodzi o jakość, tylko o to, że za 40zł nie kupię niczego, co nie wywołuje u mnie alergii

Gość gość
idę zobaczyć czy są jakieś nowości i sprawdzić to czego jeszcze nie sprawdzałam. zawsze jest jakaś nadzieja choć z biegiem czasu maleje

Gość gość
ja czasami tez wychodze z niczym, bo mi nic nie pasuje a pieniadze mam;/

Gość gość
ale chodzi mi o takie osoby, które już idą z założeniem ,że i tak nic nie kupią