Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet ktore przestaly brac pigulki

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Chcialam zapytac kiedy dostalyscie okres po odstawieniu, czy mialyscie dalej regularne cykle i jak szybko zaszlyscie w ciaze?

Gość gość
Tabletki brałam z przerwami przez jakieś 10 lat, po odstawieniu zaszłam po jakiś 6 miesiącach, ale w pierwszym cyklu starań.

Gość gość
Cykle regularne mialam od zawsze, po odstawieniu normalnie dostalam miesiaczke,zadnych problemow tylko organizm szalal tzn hormony wypryski olej na twarzy plecach mialam tak z 2 3 mce... poten zaczely sie prawdziwe starania zaskoczylo od razu. Moze dlatego ze rowno 14 dnia mam bole w jajniku i wiem ze to jajeczkowanie. Od zawze to mam. Tablwtki brane 10 lat

Gość gość
Ja biore 6 lat, 3 lata..przerwa na ciaze (zaszlam w pierwszym cyklu po odstawieniu) i znowu 3 lata tabletek. Odstawialam 3 tyg.temu i zobaczymy co teraz będzie. Czekam na okres..powinnam dostac na dniach...

Gość gość
Brałam tabletki 4 lata bez przerw, po odstawieniu okres wrócił właściwie regularnie (pierwszy po ok 3 tyg, potem co ok. 28 dni), odczekaliśmy zalecane 3 cykle na prezerwatywach a potem w kolejnym cyklu już bez nich zaszłam w ciążę. W pierwszą ciążę również zaszłam w pierwszym cyklu, z tym że wcześniej tabletek nie brałam. Więc aż strach nie brać ;)

Gość gość
Zaszłam w trzecim cyklu po odstawieniu, ale w pierwszym, w którym uprawiałam seks.