Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dzi..ką, bo przeraża mnie wizja biednego życia

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat, skonczone liceum i narzeczonego. Wchodze stale uklady od 17 roku zycia. Trwaja rok lub kilka miesiecy. Przez miesiac spotykalam się z roznymi facetami z ogloszen. Moge opisac jak to sie zaczelo. Dostaje po 200, 300 zl za spotkanie godzinne lub 500-800 za okolo 3,4 h. Teraz chce z tym skonczyc, ale boje sie jak to bedzie. Mieszkamy razem z narzeczonym, pieniadze tlymaczylam tym, ze pracuje. Przyzwyczailismy sie do zycia na poziomie. Powiedzialam mu ze szukam innej pracy ( normalnej), ale te polskie zarobki... pracy sie nie boje.

Gość gość
lepiej wyjdz za mąz za jakiegos bogatego sponsora, po co ci biedny narzeczony ?

Gość gość
jak czesto masz orgazmy z klientami ?

Gość gość
Z tym ostatnim zawsze. Nie chce byc ze sponsorem.

Gość gość
Kim są Twoi klienci? Po ile mają lat? Są atrakcyjni? Mają żony?

Gość gość
W wiekszosci mają zony. Średni wiek klijentow to 30-40, rzadko młodsi. Ze starszymi się nie spotykam. Spotykalam się głównie z ludzmi którzy maja firmy, z szefem dzialu zajmujacego sie spawami miedzynarodowymi w duzej korporacji, prawnik, architekt. Oni nie zaluja pieniedzy. Spotkalam sie raz z jakims kolesiem, stare, brudne auto, niechlujne ubranie - odrazu podziekowalam.

Gość Ghost_young
Jesteś dziwką k***o i tak normalnie o tym mówisz? Nic zupełnie ci nie przeszkadza to k***o? Jesteś największą nieudacznicą.. Nawet menele żebrające pod sklepem, są dużo bardziej wartościowi od ciebie k***o

Gość gość
Ghost_young Nie podniecaj się tak. A co z tymi mężami co zdradzają żony? Oni oczywiście są ok :D

Gość gość
Oni są atrakcyjni czy obleśni? Jak Ty sobie radzisz z czymś takim emocjonalnie? Nie jest Ci przykro że musisz to robić? Czy jest to obojętne już?

Gość gość
Zakała nie dziewczyna :o Facet to co innego ale kobieta.. Jak by to było przeszłością to co innego. Swoją drogą w rozmowach w toku była kiedyś para co to właśnie dziewczyna spotykała sie na seks z facetami i mieszkala razem z narzeczonym. On o wszystkim wiedział

Gość gość
Ghost_young Hipokryto :P Oni mają żonę i ja zdradzają za jej plecami. Stawiają znak równości między sobą a prostytutką czyli jak piszesz są szmaciarzami i do tego kłamcami. A do tego wykorzystują cudzą złą sytuację.

Gość gość
gość dziś No tak facetowi, to wszystko wolno a kobieta to już zakała :D Ale z was hipokryci :P

Gość gość
Ja regularnie sobie chodzę i stwierdzam że dziewczyny są super. Chociaż najlepsza z jaką byłem to ciut starsza ode mnie ukrainka i 21 letnia mężatka. Dwie o których nie zapomnę do końca życia. A i jeszcze taka z 18 lat która pierwszy raz zrobiła mi głębokie gardło. Wtedy dopiero zrozumiałem skąd koleżanki w liceum miały kasę ;)

Gość gość
Łajzy, to są "mężczyźni" którzy nie potrafią na rodzinę zarobić, a ich kobiety muszą własnym ciałem na nich robić :D

Gość gość
Ciekawe dlaczego ja hipokryto? :D