Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudny Zwiazek...

Polecane posty

Gość gość

Witam! Chcialabym Was zapytac, Drodzy Forumowicze, czy ktos z Was, a wlasciwie ktoras z Was byla w podobnej sytuacji i jak z niej wybrnela? Otoz, poznalam super faceta. Wpadlismy sobie oboje w oko. Poznajemy sie blizej. Sek w tym, ze on od poczatku jest ze mna szczery i powiedzial, ze jest po rozwodzie od 10 lat i ma syna w tym samym wieku. Jego matka ma juz nowa rodzine, meza i dziecko. Jego syn mieszka na stale razem z matka pare domow dalej. On zostal zdradzony przez byla i jego malzenstwo przetrwalo zaledwie rok, ale jestem pelna podziwu, bo mowi, ze jej nie kocha i nie laczy go z nia nic procz syna, a pomimo, ze ona tak zrobila, to nie mowi o niej zle, a tym bardziej przy synu (ja go jeszcze nie poznalam). Uwielbia dzieci, zabiega o mnie, ale po pracy lubi sobie wypic o kilka wiecej piwek. Po alkoholu nie jest agresywny. Jak myslicie, czy warto wiazac sie z czlowiekiem o takiej przeszlosci?

Gość gość
daruj sobie go , rozwodnik z dzieckiem i alkoholik.. zrobi Tobie dziecko i będzie pił i bił...