Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rinkana

Naprawde sikanie tak was podnieca?

Polecane posty

Gość Rinkana

Dalam sie namowic mezowi na trojkat i teraz zaczynam zalowac bo ta druga kobieta jest bardzo wyuzdana i wymyslila sobie teraz ze nasika mi do buzi. Moj jak to uslyszal to jeszcze popiera ja w tej debilnej fanaberii. Nie chce mu sprawiac przykrosci odmowa ale czy to juz nie przesada? Ja i tak czuje sie niekiedy zazdrosna jak widze mego meza wchodzacego w obca kobiete. To troche jak zdrada. Teraz jeszcze ta kobieta ktora uprawia sex z moim mezem ma mi jego zonie sikac do buzi. Zgodzic sie czy uznac to za przesade?

Gość gość
Mnie jako faceta sikająca kobieta bardzo podnieca. Gdy moja na mnie sika w wannie wtedy dochodzę i orgazm jest odlotowy. W podzięce wylizuje jeszcze jej muszelkę z resztek moczu.

Gość gość
Przyznaję, podniecające doznanie. Ja akurat preferuję w wykonaniu kobiety.

Gość gość
oczywiście, gdy kobieta rozkraczona nad facetem i dodatkowo rozchyla wargi i sika na klatę faceta. mega odjazd

Gość gość
Są tu takie z którymi można by wymienić doświadczenia?

Gość jezdziec_z_mroku
spoko, niech sika, ty jej załaduj stopę w o***t a facetowi postaw kloca na klatę to jest jazda, juuuhuuuuuuuuu

Gość gość
Ja bym sie nie zgodził. Nie wiem mieszanie osoby trzeciej do łóżka jest dla mnie zbędne