Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pyszna Rybka od Rybaka kto je takie syfy?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras z Was raczyla sie nad morzem ryba prosto od Rybaka? Ja jak widzialam takie miejsca to mijalam szybko "na wdechu" zeby nie czuc smrodu. Nie moge pojac jak ludzie moga jesc w takich miejscach- budy z zapiekankami, hamburgerami no i te pyszne swieze rybki od rybaka. Jakis czas temu dziennikarka zatrudnila sie w kilku takich miejscach i byla w szoku widzac jaki syf podaje sie ludziom. Zreszta od jakiegos czasu odwiedzam tylko sprawdzone restauracje (niestety tylko te ze zdecydowanie wyzszymi sa w stanie zaoferowac cos jadalnego). Na wakacjach wykupujemy pelne wyzywienie w hotelu i dzieku temu nie musze jadac w niepewnych miejsach na miescie. Kto je takie syfy??

Gość gość
a skąd masz pewność, że w hotelu kuchnia jest taka rewelacyjna?

Gość gość
zanim wybiore hotel zawsze czytam na jego temat wszytskie opinie i zwracam uwage na wyzywienie. W hotelach jeszcze sie nie zawiodlam. Poza tym zawsze jest tam kilka dan do wyboru.

Gość gość
Znowu jakas niedowartościowana podnosi swoją wartośc na cafe..juz wszyscy wiedzą,ze STAĆ cię na to , temat można zamnkąć..

Gość gość
tzn na co mnie stac? Na rybke u rybaka?;-) Nie trzeba spac w hotelu, mozna chyba znalezc jakis polecony pensjonat z domowa kuchnia. Po prostu pytam kto je takie syfy i daje je dzieciom. Jesli nie byloby mnie stac na hotelowa kuchnie to ugotowalabym cos sama, przeciez mozna szybko zrobic jakies fajne dania.

Gość gość
Nom i jeszcze się daja nabierać na świeżego dorsza w okresie ochronnym :D

Gość gość
myślisz że hotelowa kuchnia jest taka dobra?? proszę Cie, pracowałam w nie jednym hotelu i znam hotelową "domową" kuchnie np. wybijanie jajek dzien przed śniadaniem do wielkiego wiadra na jajecznice to norma. Myślisz że w hotelach gotują ze świezych produktów?? mają mrożonki i gotowce tzn garmażerka. Aaaa i nie mówie o podrzędnych hotelach, tylko 5*. A Ty jedź na te bogate wczasy i jedz świaństwa, myśląc o wykwintnej kuchni:D