Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość onnna ona

Nie mam majtek a spodnica i tak lepi mi sie do spoconych posladkow. P

Polecane posty

Gość gość onnna ona

Nie wiem juz co robic. Przeciez nie bede caly czas stala. Ale jak tylko przysiade na chwile to spodnica tak przylgnie do wilgotnej skory ze po wstaniu musze ja odlepiac normalnie. Druga kwestia to plama potu zaczyna byc widoczna. Material nie jest jeszcze mokry ale na pupie stal sie ciemniejszy. Ratunku co robic????

Gość jimzimniokaichuj
Powiem ci ze masz naprawde ciezki problem:D Ja ci nic nie poradze tylko moge ci uzmyslowic ze jestes kobieta z nadmierna potliwoscia d**y. Wspolczuje ci!

Gość gość
Trzeba było ubrać majtki idiotko

Gość gość
zdejmij spódnicę, przynajmniej nie zostawisz na niej śladu potu.

Gość gość onnna ona
Zdjelam! Stoje teraz zamknieta w WC i nie mam nic na sobie. Nawet cycnika. Fuj, alez jestem mokra. Ale moze jakos przewietrzeje nieco. Nie wiem tylko jak dlugo bede tu mogla zostac bo jakas psychiczna juz szarpala za klamke. Jakby sie nie mogla jedna z druga wyszczec w domu.

Gość gosc onnna ona
O, nastepna lapie za klamke! Ja nie rozumiem. Widzi krowa, ze zajete i tanczy pod drzwiami i co chwila lapie za klamke. Trzeba bylo nie chlac tyle to bys teraz nie latala i nie szczala! Prawda? No.

Gość jimzimniokaichuj
Gratuluje! Ale ja bym poszedl 1 ktoczek do przodu i nie siedzial w lazience tylko wyszedl z niej. Po co stac w jednym pomieszczeniu i blokowac miejsce innym urzytkownika kibla.

Gość gosc onna ona
Moze sie zdziwisz ale tez myslalam czy aby nie wyjsc stad nago. Przeciez tu sa same kobity. W calym budynku nie ma ani jednego faceta. O, przepraszam, rano byl monter bo cos sie z xero stalo ale teraz juz dziala i monter dawno poszedl. Wiec czemu mialabym sie wstydzic innych kobiet? Jakos na prysznicu przed basenem nikt sie nikogo nie wstydzi.

Gość jimzimniokaichuj
No to wyjdz skoro same kobiety :D Wtedy moze one sie tez rozbiora skoro ty sie rozebralas i bedziecie mialy party

Gość gość onnna ona
Juz wyszlam. Przeciez ta idiotka zyc mi nie dala. Caly dzien miala na wyszczanie sie a musiala przyleciec do kibla akurat gdy ja weszlam. Ja nie wiem, czy ona tak specjalnie to robi? Co do nagosci to chyba by mnie zakrakaly gdybym wyszla tak calkiem bez niczego. Ale znalazlam inny sposob. Otoz zamiast siadac na spodnicy to podwinelam spodnice i siadlam golymi posladkami bezposrednio na krzeslo. Ciekawe ktora pierwsza to zauwazy? Na razie siedze za biurkiem i nie widac ale jak mnie ktoras bedzie mijac to zauwazy. No kuzwa dlaczego niby mam sie wstydzic drugiej kobiety? Przeciez ona ma takie same dupsko jak i ja. No moze ma troche mniejsze.

Gość gość
Haha dobre prowo :D

Gość gość onnna ona
O... o...Ooo!... Stanela, rozdziawila gebe i na caly glos - siedzisz z gola c**a? Nie - mowie - z kootasem mam siedziec? Ja nie wiem czemu baby w Polsce sa takie durne. Zlecialy sie wszystkie ogladac moj tylek jakby wlasnych dup nie mieli. A niech se ogladaja. Wazne ze mi wreszcie chlodniej ;)

Gość gość
Masz racje to najważniejsze przystaw sobie wiatrak.

Gość lalunia malunia
ale ci musi ze spoconej kuciapy smierdziec rybitwa.. heheheheheeheh

Gość gość
musi ci walić ze sromu

Gość gość onnna ona
A myslisz ze innym to nie smierdzi? Oczywiscie ze smierdzi! Ja przynajmniej lubie swoje smrodki. I bynajmniej nie jestem w tym odosobniona bo nawet tu na forum pisaly ze lubia wachac swoje pierdy. Ja pierdy nie za bardzo lubie ale spocone nogi i c**e lubie

Gość gość
Gdzie poracujesz?