Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 12, 2015 koncie do kafe, dlatego piszę do was z biblioteki. Wasza na zawsze smerfna dama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2015 To Ty nie wiesz, że Kafeteria jest płatna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 12, 2015 nie dostałam żadnego rachunku do tej pory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2015 To dziwne, ale czasami nie wysyłają, bo Kafe dopiero od 1 sierpnia jest płatna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 12, 2015 to pewnie nie dostaną musieliby mieć moje dane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2015 Ale, jak się rejestrowałaś, to podawałaś eMail jakiś, prawda? A tych kont tutaj masz bardzo dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 12, 2015 no właśnie, nigdy mnie nie znajdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2015 A adres IP ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 12, 2015 zmieniam co jakiś czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutna prawda o kafe Napisano Sierpień 12, 2015 Po ip do ciebie dojdą zmienne ci nic nie pomoże jak i fałszywy e-mail a ja już dostałam wezwanie do zapłaty czekaj za listem pozdro :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutna prawda o kafe Napisano Sierpień 12, 2015 a i jeden post kosztuje 0.20 groszy temat 1.30zł :( jak się pisz z czarnego nicku a jak ktoś ma multi konta to oni z ich wszystkich ci zliczają posty i tematy napisane po 1 sierpnia :( ci co pracuję dla kafeterii tutaj z czarnymi nickami nic nie płacą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2015 Ja na szczęście nie muszę płacić, ale nie wolno mi mówić dlaczego, bo to tajemnica, której muszę się trzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 12, 2015 To chyba wiem dlaczego!!! Ja też jestem modką na kafe!!! Czytelnia to fajna sprawa jest wiele gazet politycznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2015 Jak byś była modką na kafe to byś zbanowała swego podszywacza a wtedy on jakoś pisał w twoich tematach i co :D Pisanie z pomarańczy nic nie kosztuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 12, 2015 Póki co zajmuje się karierą. Zmieniam styl życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2015 Tak na pewno nikt ci w to nie uwierzy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2015 Tylko Prawo i Sprawiedliwość dziś xŻeby zostać modką, trzeba mieć pochodzenie żydowskie i znajomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach