Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostać przy blondzie czy przyciemnić?

Polecane posty

Gość gość

Hej mam mały dylemat :( otóż wybieram się do fryzjera i nie wiem co mam zrobić. Mam bardzo jasną karnację, skłonność do wypieków , szare oczy i blade usta. Chciałam taki bardzo bardzo jasny blond (wręcz biały) ale nie wiem czy będzie mi pasował, a wiem że zmiana jest konieczna bo fatalnie się czuję. Czy myślicie że do takiej karnacji pasowałby jakiś inny kolor? Pomóżcie...

Gość gość
lepiej ciemny blond, jesli masz wypieki i swinsko biale wlosy bedziesz wygladac jak prosiaczek :O

Gość gość
Ciemny blond doradzam jak ktos wyzej. Mam sasiadke o jasnej karnacji i ma wrecz biale wlosy wyglada strasznie!

Gość gość
ale teraz mam blond i w sumie nie jest tak tragicznie , i jakoś nikt mi nie mówi że wyglądam jak prosiaczek.?

Gość gość
poradź sie fryzjera, jak jest rozsądny, a zakładam, że jest to on najlepiej Ci doradzi czy taki odcień będzie dla Cb odpowiedni.

Biale wlosy....Idealna aryjska uroda :) Pewnie wygladasz jak jakas nordycka bigini. Cale zycie chcialam tak wygladac ;) Nie sluchaj zazdrosnych kobiet tylko pozostan przy swoim naturalnym kolorze :) Jestes moim zdaniem idealem czlowieka :)

Gość gość
hahaha, żarty sobie robicie ? :D może lepiej na prawdę zapytam się fryzjerki, mam nadzieję że nie będzie wredna :(

Gość gość
Przy ciemnych włosach usta będą wyglądały na jeszcze bledsze oczy na bardziej szare sama jestem naturalna blondynka raz pofarbowalam sie szamponetką nigdy więcej tego nie zrobie jeśli masz naturalny blond trzymaj się go póki możesz :) Zapraszam na bloga othercolorsoflife.blogspot