Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy też czujecie różnice w smaku między piwem z biedry a z innego sklepu?

Polecane posty

Gość gość

niby to samo piwo,a np. lec czy tyskie z biedry smakuje o wiele gorzej niż z innego sklepu, też tak macie?

Gość gość
Ja gasze pragnienie Amareno więc różnicy nie czuje...

Gość gość
jest różnica

Gość gość
wczoraj wypiłam reddsa z biedry i rozbolał mnie brzuch ;/

Gość gość z grzebieniem
Wydaje Ci się. z Biedry dobre jest Cechowe IPA.

Gość gość
Tak tak .Browary mają specjalne linie do produkcji piwa dla Biedry ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
bzdura, że smakuje inaczej. nie ważne w jakim sklepie kupowane, po prostu to nie piwa te koncernowe , tylko napoje. Moze różnica jest jakaś w temperaturze i tyle. Prawda jest taka , że tyskie przykladowo to napoj nie piwo , patrzcie na sklad- nawet nie ma chmielu, to ja ma smakowac. tylko piwa z mniejszych browarow są Ok.

Gość gość
Jest inne i na każdy sklep jest zmiana receptury. Dla biedry robią duże Żubry z ceną niższą od 0,5 litra w innym sklepie, a co za tym idzie gorszą jakością. Jak ktoś nie pił to niech się nke wypowiada.

Gość gość
P**********y ten ostatni wpis. Ja p*****le co za tepak.

Gość gość
gość dziś P**********y ten ostatni wpis. Ja p*****le co za tepak X Spojrzałeś za okno na świat, zobaczyłeś, że inni mają znajomych, dziewczyny a ty nie i stąd ten ścisk poślad?

Gość gość
Tak jest różnica, na sklepy typu biedronka czy leviatan idzie piwo gorszej jakości, pracowałem w barze i szef raz znalazł piwo w promocji w leviatanie , cena była niższa niż w hurtowni więc kupił 40 skrzynek, potem nie mógł tego sprzedać bo ludzie mówili, że warka się tak popsuła że się jej nie da pić, jak już sprzedał to z powrotem zamawiał w żywiec trade i jak facet przywiózł to się go spytał o to i tamten się zaczął uśmiechać kręcić, nie chciał przyznać ale w końcu się wygadał i potwierdził nasze wcześniejsze przypuszczenia, że robią różne jakości tego samego piwa.

Nie wiem jak piwo, ale dawniej proszki do prania różniły się składem, zależnie od "jakości" odbiorcy.