Gość Torzik Napisano Sierpień 29, 2018 Również jestem zdania, że podczas poszukiwań nie można pomijać oferty Pozbruk, szczególnie że mają naprawdę szeroką ofertę pięknych modeli które również charakteryzują się wysoką trwałością. Co również potwierdzają ich posiadacze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zorrozorro 0 Napisano Czerwiec 24, 2019 Warto zapoznać się z ofertą skierniewickiej firmy www.pedbruk.pl Zajmują się robotami ziemnymi - stabilizacją gruntów, układają kostkę wzorowo według projektu czy życzenia klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zygfryd Napisano Sierpień 9, 2019 Polecam kostkę brukową na chodnik. Dodatkowo najlepiej zaimpregnować ją specjalnym preparatem np firmy Consil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwinka88 0 Napisano Grudzień 4, 2020 Ja mam betonową z Kost-Bet. Jakościowo super więc mogę polecić. Póki co żadnych pęknięć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunon 1 Napisano Wrzesień 19, 2021 Ja również i bardzo polecam Kost-Bet. Wysoka jakość kostki i innych wyrobów betonowych, my też zamawialismy tam schodki i obrzegowania do aranżacji ogrodu od frontu. Wyszło super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach