Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieć ładną figurę ale nie cierpię ćwiczyć

Polecane posty

Gość gość
ja tez nie lubie cwiczyc... wiec teg onie robie:)

Gość gość
przestań żreć syf jak świnia

Gość gość
Kup se rower i na najmnieszym trybie krea do pracy, gwarancja ze noge w niedzielny spacer niejeden facio ci obejrzy:-P poco ci sztanga:-P

Gość gość
Za czym sie obejrzy? rower nic mi nie wyrzeźbi, tylko wychudzi jak już. A tym bardziej rekreacyjnie..

Gość gość
A z diety wywaliłam od jakiegos czasu dziadostwo, TYLKO TO NIC NIE POMOŻE na to, abym miała ładniejszy tyłek, zrobione nogi. Najwyżej na jeszcze bardziej płaski brzuch Takie rzeczy sie biorą z robienia mięśni

Gość gość
jedź do afryki bez kasy i pomieszkaj z rok, tam nie ma grubasów, schudniesz na pewno

Gość gość
Ile razy mozna pisać to samo? NIE CHODZI MI O SCHUDNIĘCIE!!! tylko o WYRZEŹBIENIE SYLWETKI! weźcie sie nauczcie czytać a nie tylko tytuł wątku czytacie

Gość gość
Mam to samo. W tamtym roku mialam mega motywacje: ogladalam zdjecia na fb motywujace, czytalam Chodakowska, blogi fit itp. Jako że moim glownym problemem jest zrzucenie boczkow i wlasnie plaski tylek ktory chialam ujedrnic i zwiekszyc, wykupilam 3 miesiaczny karnet. Kupilam tez bialko zeby miesnie wiecej rosly :P I powiem Ci efekty byly - przez 2 miesiace chodzilam regularnie + cwiczylam w domu z filmikami, cellulit znikl, ale tylek nie powiekszyl sie. Po 2 miesiacach znudzilo mi sie, i 3 miesiac zaplacilam a nie skorzystalam ani razu:( Teraz juz nie mam motywacji znow, cellilit powrocil ze zdwojoną sila. Kupilam tez stepper i chodze na nim ogladajac tv jakies d**erele trudne sprawy itp coś na odmozdzenie :P pomaga ale tez tylko przez jakis czas potem mi sie nie chce. Slomiany zapal jestesmy i tyle

Gość gość
To zacznij sie rzac jak rowre ci niepomoze to z ciaza przy porodzie ubedzie ci:-P kas gruba?

Gość gość
mama cie czytac nie nauczyla?

Gość prawictwo pospolite 193
super

Gość gość
no to wg mnie idealny sposób, to endermologia w Maraga Strefa SPA w Poznaniu ja też nie lubię ćwiczyć, dlatego chodziłam na enderomogię

Gość gość

Jeżeli zależy wam na pięknej figurze ale nie możecie jej uzyskać to wybierzcie się do salonu urody, który zajmuje się modelowaniem sylwetki. Sama wybrałam się do http://studiofigura-lodzchojny.pl/ w Łodzi i teram wyglądam znacznie lepiej.