Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śluz w kupie, macie pomysły ?

Polecane posty

Gość gość

Z lekarzem będę rozmawiać w piątek lub w niedzielę bo jadę z synem do szpitala do jego p gastrolog. Córka ponad 16mcy,dzisiaj zrobiła śluzowate kupy o dziwnym zapachu, syna mam alergika. Córa dzisiaj ma mały apetyt, rano zjadła z 1 kanapki tą miękką część z szynką,potem zjadła trochę suchej bułki i kilka paluszków lajkonik te dla dzieci bo nic nie chciała ale pije normalnie

Gość gość
moze to byc stan zapallny, dobrze ze krwi nie ma

Gość gość
U mojego synka przy zębach dwa trzy dni takie kupy robi,potem już normalne. Może też coś zjadła ?

Gość gość
Nowości w ciągu 6 dni nie było, wczoraj jeszcze na obiad jadła makaron bezglutenowy i warzywa więc lekko, a na kolacje chleb pszenny z serem,czasami daję makaron bg by nie dawać za dużo glutenu. Na zęby mi to nie wygląda chociaż inne dzieci mają problemy z kupką. Jak tak czytam to może stan zapalny, ciekawe czy leukocyty by jutro były jeszcze podniesione.

Gość gość
Moja miała śluz ze trzy tygodnie w kupie. poszłam do lekarza wyniki moczu kału i usg brzucha w normie. wyszły wszystkie kły i sluzu ani śladu. u nas więc były to tylko zeby

Gość gość
To moze byc wszystko i nic. Sluz jest i przy zebach, i przy katarze, i przy alergii... Jak moja corka miala sluzowate stolce to okazalo sie,ze spowodowane to jest bakteria klebsiella. Wyszla w posiewie. W badaniu ogolnym miala rowniez bardzo podwyzszone leukocyty.

Gość gość
A ja mam pytanko do mam u których dzieci miały śluz przy zębach, zauważyliście też te kropeczki na buzi wokół ust bo mi kiedyś pediatra powiedziała że to od zębów i u nas się to zgadzało

Gość gość
U nas też przy zębach się pojawia przez kilka dni