Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci na portalu Sympatia

Polecane posty

Gość gość

dziela sie na 3 grupy: 1. kretacze szukajacy laski na szybki numerek 2. prostaki, chamy ze wsi nic soba niereprezentujacy 3. zadufani kolesie szukajacy ksiezniczki spelniajacej liste wymagan

Gość gość ja 1
Dokładnie tak, ja dodałabym jeszcze : 4. nieudaczników szukających mamusi/opiekunki 5.playboye/r****cze, którzy traktują kobiety przedmiotowo 6. żonaci, którzy "zapominają powiedzieć o swoim stanie cywilnym bądź wiecznie się "rozwodzą"

Gość gość
dziś Ale ty jestes pusta a czego mozna sie spodziewac od faceta z internetu?? przeciez nie elokwencji. Ty do tej bandy zj///eb//ó..w dołączyłaś bo masz tam pewnie konto.

Gość gość
I to samo można powiedzieć o kobietach tam przebywających, dodać można też samotne mamusie szukające frajera.

Gość gość ja 1
Internet to takie samo miejsce do poznania ludzi jak np: pub. Tyle ,że rządzi sie swoimi prawami. Ciężko trafic na porządnego faceta

Gość gość
I ciężko trafić na normalną, porządną kobietą :)

Ja byłem z założenia typem jedynki, ale nie wyszło.

Gość gość
w większości to pseudo kawalerzy a tak naprawdę żonaci ,no i oszukują w spr.dot. wieku ,trzeba dodać ok.5lat do tego co piszą,próbują sie odmłodzić,facet pisal,ze ma 45 a przyszedl dziadek z 55mial napewno w dodatku grubiański i opryskliwy ,syf.

Gość Heniuś
"Internet to takie samo miejsce do poznania ludzi jak np: pub" - brednie, standardowe teksty pasztetów internetowych typu "nie wyjdę z domu bo na podwórku też mogę się naciąć". Jak można porównywać wspaniałych, normalnych ludzi, których spotykam codziennie na imprezach, treningach, w pracy czy podczas urlopu do jakiś zjebów z portali? To są dwie diametralnie różne grupy społeczne, hermetyczne i nieprzenikające się. Byłem kiedyś na jakimś zlocie ludzi z netu i powiem wam, że musiałbym ostro przeczesać całe miasto by zebrać podobną grupę dziwolągów, straszydeł czy życiowych wykolejeńców. Inny język, inny system wartości, inne środowisko i otoczenie - wszystko do cholery inne! Nie jesteśmy tacy sami, przepaść k***a między nami! Może jeszcze powiecie, że na mojej siłowni i na jakimś p*******m, tanim internetowym burdelu są tacy sami faceci to was śmiechem zabiję :)

Gość Daniel 25
Ale co ciekawe na sympatii większość ładnych dziewczyn jest.

Gość gość
Heniuś, tak samo można pisać o ludziach z kafe, haha. Sam sobie przybiłeś gwóźdź do trumny

Gość gość
Heniuś to burak i mało wie, ale z jednym się zgodzę, portale randkowe to miejsce dla bardzo specyficznych ludzi, często z kolosalnymi wymaganiami. Ale w necie można poznać normalnych, byleby tylko nie szukać na portalach randkowo/towarzyskich, bo jak ktoś z góry szuka partnera/partnerki to jest idiotą.

Gość biedronka58
Siedzę sobie i czytam i uśmiecham pod nosem. Może dać ogłoszenie, szukam pana o imieniu.... ma być...... wyglądać....... Wiem nie jedna pewnie dawała. Ale jak już dostajemy takiego w miarę odpowiedniego to http://mumandthecity.pl/ i zapominamy, że przecież on miał mieć charakter i własne zdanie. A my na siłę chcemy go zmienić.

Gość gość
Nie ważne jacy są faceci ale jakie jesteście Wy bo swoja osobą przyciągacie mężczyzn. Jedne klobiety nie znają ni jednego chama, buraka a inne non stop się z takimi umawiają.

Gość gość
a dziewczyny to jakie można tam spotkać, kiedyś miałem tam konto, jak byłem sam na zdjęciu to zainteresowanie średnie nie powiem z 2 dziewczyn mi się fajnie pisało ale spotkać się nie spotkałem potem wstawiłem zdjęcia z wakacji plus zdjęcia w moim aucie i mieszkaniu wtedy to miałem rwanie ale dziewczyny raczej tylko jedno w głowie a ja nie tego tam szukałem

Gość gość
stworzyliśmy miejsce umożliwiające osobom samotnym - myślącym o zawarciu małżeństwa sakramentalnego - znalezienie przeznaczonej im osoby. Na naszych forach mile są widziane osoby zamężne oraz duchowne http://betania.pl