Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy rybe w folii moge zrobic na patelni?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam mozliwosci skorzystania z piekarnika. Jesli tak to czy taka ryba bedzie zdrowsza od tej smazonej wprost na patelni? Jak ja konkretnie zrobic?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja tak robiłam pstrąga ostatnio. Bierzesz rybę, nacierasz przyprawami skórkę (możesz ją lekko ponacinać) , przyprawy, limonkę/cytrynę do środka plus koperek, opcja - masełko czosnkowe zawijasz rybę w folię i smażysz na patelni (bez tłuszczu) z każdej strony po 15 minut max. na wolnym ogniu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ps. taka ryba jest mniej kaloryczna o ile nie dasz masła do środka :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Sa tez takie torebki do pieczenia na patelnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×