Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkkk

Jak często spotykacie sie z 2 połówką?

Polecane posty

Gość gośćkkk

Mój facet mieszka ok 10 km ode mnie. Widzimy się średnio 2 razy w tygodniu i to wieczorami. Codziennie wieczorem napisze zdawkowego smsa co słychać, nie wiem czy ja jestem jakaś dziwna, ale moim zdaniem powinien w ciągu dnia się odezwać, moglibyśmy gdzieś na cały dzień pojechać, oczywiście proponuje to wszystko, ale bez odezwu.

Gość gość
wy chociaż 2 razy w tygodniu się spotykacie, miałam faceta co 2 tygodnie się spotykał bo uważał że po co częściej - olałam go

Gość gośćkkk
Mnie wkurza, że sam jeździ na zakupy, nad wodę, wszędzie, nie proponując mi...

Gość gość
Ja jak jeszcze byłam przed ślubem (spotykaliśmy się 2 lata) to zawsze wychodziło spontanicznie. Nigdy sie nie umawialiśmy na wtedy i wtedy o tej i o tej. Mieszkaliśmy od siebie około 15 km. On przyjeżdzał jak miał czas, poprostu. Czasem codziennie, czasem 3 razy w tygodniu, różnie. Czasem nocowaliśmy u siebie. Czasem ja przyjechałam ot tak o.

Gość gość
Ja widzę się z moim głównie w weekendy bo taką ma pracę, ale kontakt sms-owy mamy non stop, wymieniamy czasem dziesiątki lub nawet setki sms-ów :)

Gość gość
mi też nic nie proponował, jak się spotykaliśmy to siedzieliśmy w domu bo jest zmęczony a jak tylko rozstawaliśmy to na wszystko ma czas i siły

Gość gość
A może on cie nie traktuje jak swoją dziewczynę

Gość gośćkkk
A mój teraz ma mnóstwo czasu, bo wrocił z kontraktu, 2 razy w tyg to chyba trochę mało, nie pisze do mnie w ciągu dnia w ogóle, stwierdził, że to dziecinne

Gość gośćkkk
To on zaproponował żebyśmy byli razem, więc teraz nie rozumiem jego zachowania

Gość gość
2 razy w tyg to chyba trochę mało, nie pisze do mnie w ciągu dnia w ogóle, stwierdził, że to dziecinne x Bo widocznie mu nie zależy lub nie potrzebuje ciągłego kontaktu, może woli dziewczynę na doskok bez zobowiązań, bo tak najwygodniej.

Gość gość
To nie jest dziecinne, to normalne w dzisiejszych czasach ze jakiś tam kontakt smsowy choćby jest. Chociaż kilka kurtuazyjnych smsów typu dzień dobry, jak się spało, dobranoc itp. Powiedz mu ze ci to nie pasuje

Gość gośćkkk
Powiedziałam mu, stwierdził, że musimy poważnie porozmawiać i nie odzywa się

Gość gość
To że facet zaproponował ci związek może wynikać z tego że niektóre kobiety idą do łóżka z facetem tylko wtedy kiedy są w oficjalnym związku, bez tego nie da się ich zaliczyć, więc musimy trochę naściemniać :P

Gość gośćkkk
Hmm może i tak, ale niestety kiepsko udaje mojego faceta ;-)

Gość gość
Nie liczy się jak udaje, tylko jaki jest tego skutek i widać że jest dobry, bo uwierzyłaś że jest twoim chłopakiem, pomimo tego że cię olewa :P

Gość gośćkkk
Tylko przez 1 tydzień

Gość gość
A ty do niego pojechać nie mozesz?

Gość gość
Dziewczyno próbuje ci uświadomić że twój chłopak nie za bardzo się stara i nie za bardzo mu zależy na tobie. Jestem facetem i znam facetów i wiem, że nawet największy macho czy typ zwany przez kobiety *****czem, gdy się zakocha, gdy zacznie mu zależeć na kobiecie, to będzie na każde jej skinienie... stąd też powód dla którego unikam kontaktu z kobietami w których mógłbym się zakochać :P

Gość gośćkkk
Nie zaprasza mnie, nawet nie wiem gdzie mieszka, zawsze czeka przy głównej drodze jak po niego przyjezdzam

Gość gośćkkk
Pewnie masz rację ;-(

Gość gość
Na pewno mam rację, zakochanie ogłupia i wtedy nie liczy się nic poza partnerką, nawet dla kumpli nie ma się czasu póki efekt zakochania nie osłabnie. Dla własnego dobra upewnij się czy on w ogóle chce tego związku, czy może jest z tobą dla seksu, bo widzę że tobie zależy i obyś tego nie żałowała, bo to się odbije na jakim twoim przyszłym chłopaku i facet będzie miał przerąbane :P

Gość gośćkkk
Na seksie na pewno mu zależy, bo zawsze do tego dąży, ale myślałam, że oprócz tego zależy mu na mnie.

Gość gość
Ech dziewczyno, dziewczyno... nigdy nie gódź się na seks tylko dlatego że facet do tego dąży, najpierw sprawdź czy mu zależy na tobie, a dopiero potem idź z nim do łóżka... no chyba że też masz ochotę, to twoja wola :) Seks jest ważny w związku i owszem, ale mimo wszystko to tylko dodatek, najważniejsze aby kobieta była obok, aby móc ją dotknąć, przytulić, czy dać buziaka. A tak na marginesie to czy facetowi zależy możesz poznać również po tym jaki jest w łóżku, jeśli na pierwszym miejscu jest twoja przyjemność i facet nie nalega na rzeczy których nie akceptujesz i których nie chcesz, to wielce prawdopodobne że mu zależy. Natomiast jeśli dba głównie o siebie, to chyba już tłumaczyć nie muszę czego tak naprawdę chce?

Gość gośćkkk
ochotę też miałam