Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Frida spamuje Ciotki

Polecane posty

Gość niestała      czytaczka
O tak, pisz gościu o karuzeli, pisz, tylko niech mi to później ktoś uprzejmie przeklei na karuzelę, bo nie wiem kiedy znowu będę latać po tematach. :) Jutro weekend mam od rana. :) Pa :)

Gość gość
Sam to In Imperium to Wachlarz Frida spamowala

Gość gość
Ciotki mialy hejty i spam od tamtego roku. Skonczcie srać ogniem.. A ty Niestała daj sobie spokój. Zamiotlas sprawę 8karuzeli przez kokosa:-D Siedzisz tu niewiele mniej niż koku kokos

Gość gość
Frida taka biedna, niesłusznie hejtowana :D A kto jej kazał wczoraj spamować i kasować tematy? Tak się nauczyliscie jednego słowa "hejtowac" i macie gotowe wytłumaczenie na swoje fałszywe zagrywki:o

Gość muszka    śmierdziuszka
Pyk

no dobra to juz sie przyznam to ja spamowalem mleko mi sie wylalo na klawiature i wchodzi tylko 0 bo chcialem osemkami ale sie nie da przepraszam, jest mi bardzo wstyd :(

Gość gość
12.30 Mucha śmierdziucha :O

Gość gość
Koko spamował 8 bo jest blisko enter. Jak wytłumaczyć jego matkę frii? :-S:-D U Wilka nasmiewala się na pomarańczowo, wciąż pisze że ma bany? Pytam się za co ma te bany?

Gość gość
Całe forume spamuje biedne Ciotki.... Każdy po kolei. Jeden 8, drugi 0, trzeci rolnikiem szukajacym żony a czwarta to kurka psotka i kokoko A one twierdzą, że to jedna osoba...zazdrosna kobieta...

Gość gość
gość dziś Kokusia hejtowały babole wylogowane, a z niebieskiego słodziły mu bo każdy babol jest dwulicową szmatą. X Ja trochę spamowałem leszcza za Olę że tak ją w bambuko robił >ale fakt byli lepsi a raczej lepsze ode mnie,,,jak nic laski z priva malinki i inne:classic_cool:

Gość gość
fridzia ma czas, bo hejtuje z pomarańczy zjepa wilczura .hahahahaha

Gość gość
Mucha ma czas, jak się jest pijanym to się czasu nie liczy hahahha

Gość gość
ha ha ha i muszydło pojawiła sie. Gościu skąd wiedziałeś(aś) że muchozol nadaje wcześniej z pomarańczy ? Duże piwo dla ciebie.:D

Gość gość
Muszko czekamy żebys zajęła stanowisko w sprawie spamerki Fridy

Gość gość
czemu nie leci spam? :O

Gość gość
bo Ciotki niezalogowane piszą :D

Gość gość
12.52 zaloguj się ty menie :P

Gość gość
byłeś po prostu zazdrosny o kobietę w tym przypadku Olkę dlatego spamowałeś i szkalowałeś Koke :O jesteście hipokrytami sami spamujecie a innym zarzucacie proceder :O dobre frajerstwo tu siedzi :D

Gość gość
Koko jako król największej ilości nicków sam się wykonczył na własne życzenie :classic_cool:

Gość gość
gdyby wyłączyli pisanie z anonima gościa, nie byłoby bałaganu

Gość gość
Ja trochę spamowałem leszcza za Olę że tak ją w bambuko robił >ale fakt byli lepsi a raczej lepsze ode mnie,,,jak nic laski z priva malinki i innecool.gif G przecież sam się przyznałeś że spamowałeś go, w dodatku robiłeś to z tak przyziemnych pobudek jak zazdrość o Olkę, po co wiec ta hipokryzja i zarzucanie innym spamowania skoro sami to robicie niszcząc innych z zazdrości :O bardzo kiepsko to o was świadczy :O

Gość gość
Do k***y nędzy kiedy pojmiecie, że gość został celowo stworzony aby napędzać ruch bo anonimowość i bezkarność wyzwala z ludzi najgorsze s************a. A żeby było śmieszniej, silnik kafe jest błędnie napisany po to aby było jak najwięcej kliknieć bo trzeba klikać aby przejść na drugą strone i jest ruch koło sie zamyka. Najzabawniejsze jest, że kafe służy jako nośnik dla stalkingu, trollowania, ogólnie przemocy psychicznej a mоdеrасjа ani myśli zareagować. :D:D:D:D

Gość gość
gość dziś A żeby było śmieszniej, silnik kafe jest błędnie napisany po to aby było jak najwięcej kliknieć bo trzeba klikać aby przejść na drugą strone i jest ruch koło sie zamyka.-----------a najśmieszniejsze jest że jak Żmij blokował 502 to sami sie do tego przyznali, że wymuszanie pchania to celowa zagrywka :P

Gość gość
Strzelcie se kupę, papier macie pod ręką?

Gość gość
Może nie ma chłopak czym zaimponować i przyznał sie... Ten błąd 502 krążył po internecie, trafił w ręce jednego ze stulejów z f23 a później poszło hurtowo bo wymienili sie instrukcjami na @ i blokowali. Dobrze, że innych błędów nie podłapali, a jest ich od 400 do 503. :)

Gość gość
Biegiem kupę walić na narciarza :P

Gość gość
gdzie jest spamer i gdzie jest wilk ? :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Sami goście.Niebiescy to by przecież z honorem swojego zdania bronili.:-D

Gość gość
Na anglojęzycznych stronach macie spryciarze instrukcje jak blokować serwery. Bardzo prosty sposób i po tagach szukać jak wam sie chce, ale wątpie czy kafe ugnie sie i wyłączy anonima gościa, załata dziure aby strona ładnie szła. Kafe jest nośnikiem łamania prawa, ale komu chciałoby sie postawić ich na wokande :)🖐️