Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Frida spamuje Ciotki

Polecane posty

Gość gość
Kokusia hejtowały babole wylogowane, a z niebieskiego słodziły mu bo każdy babol jest dwulicową szmatą.

Gość gość
Pytanie. Dlaczego założyciel spamował 8 Jak KreskaWidmo? Skoncz napisać się. Kokos skoncz się sam tłumaczyć uzależniony od forum i nie tylko. Siedzisz tu bo wciąż Gubią cie szczegóły i udajesz że odszedles. Zostaniesz tu kolejne 20lat aż padniesz od bzykania. Była Malinka i reszta mężatek. Yfuuu wciąż są . Idź się posciagac 🖐️

Gość gość
robiły to z zazdrości tylko nie przewidziały jednego, że podcinają gałąź na której siedziały :D

Gość gość
frida wpadła ze spamem ze swojego nicka bo zapomniała sie i nie usuneła wszystkich zer przy przejściu z gościa na frida6. Po chwili jej post zniknął aby nie było dowodów i dla ratowania fridy wymyślono, że ktoś sie podszył wstawiając w nicka dłuższe "i" Sracie na siebie z pomarańczy, a w razie wpadki zwalacie na podszywa, ale ludzie nie są głupi i widzą waszą obłude.

Gość gość
Czemu ten temat nie jest spamowany? :-D:-D Frida za długo pisałas z Amstafem :-D:-D

Gość gość
Nocna Zjawa, chwaliłaś sie u wilkowyjca że żyjesz w otwartym związku i zdradzasz swojego frajerka.Ktoś taki jak ty nie ma prawa zabierać głosu. :)

Gość gość
Gdzie ty masz nocną zjawę? Wez idź na inny temat :-D

Gość gość
ludzie nie dajcie sie zbałamucić tej szajce forumowej. gdyby w nicku fridy faktycznie było dłuższe "i" to nie usuneliby jej posta na dowód jej niewinności. na arce mają konfidentów i te komentarze też znikneły. ułuda, obłuda, zabawa kosztem ludzi i dno dna. :/

Gość gość
I 8 metrów mułu, ale odcedzonego prze Twoje zęby. 😴

Gość gość
na poprzedniej stronie nocna zjawa broni fride,a z wilkowym jepie sie na mejlu, w domu mąż,a zjawa chwaliła sie jak go w rogi wali. Tfu, same kurfy. :D

Gość gość
Gdzie ty widzisz konfidentów i co frida ma z tym wspolnego? Zejdz że słońca Kobieto :-P

Gość gość
Szuka się wrażeń jak czegoś w domu brakuje. Panowie starajcie się 🖐️

roznych idiotow widzialem ale wy moje slodkie keczupki naprawde plasujecie sie na szczycie :) specjalisci od podszywow :D:D

Gość gość
A Cioteczki jak nagle zamilkły...Na mailu ustalają...a Muchozol już kleci temat: Moje stanowisko w sprawie spamerki Fridy :D:D:P:

Gość gość
Zniszczyliscie Koke, Ciotki, Wilka teraz ktoś bierze się za Fride ,:-( Niedługo kilka pomarańczy zostanie.

Gość gość
Ciotki tu siedzą ślepa krowo👄

Gość gość
Niestala12.11 🖐️

Gość gość
12:06 marne twoje rżnięcie głupa i nie zamażesz tego jak frida wpadła w głupi sposób i jak ktoś puścił farbe że na arce mają konfidentów. Własny ogon zjecie i nie zrobicie z ludzi głupków. :D

Gość gość
12.17 Mucha

Gość gość
Nocna zjawa ***** sie na mejlu z konfidentem jacusiem placusiem i z wilczurem,bo mężuś za mało sie stara. hahahahaha

Gość gość
Kto donosi? Ty? Żal cie ściska aż cie rozrywa Nie ma kogo hejtować? Smutne

Gość niestała      czytaczka
Niekończąca się historia ? :D Jak skończycie z Free, to polecam swoją osobę. Wiem, że się za dużo nie udzielam i jestem przez to niezbyt wdzięcznym tematem do wszelkich spekulacji, świństw i kafe afer, ale może przestanę tu w końcu zaglądać, jak mi porządnie dokopiecie ? ;) :D Proszę, proszę, proszę :P

Gość niestała      czytaczka
Teraz dopiero zauważyłam. :) Nie tam wcześniej to nie ja, ale dzięki 👄 Miło, że nie jestem spychana tak całkiem na margines ero społeczeństwa :P

Gość gość
Kurwa, skasowaliby tego gościa bo ludziom odbija z anonima.:/

Gość gość
Frida wpadła i teraz nieważne jak bardzo będziecie ściemniać mleko się rozlało. Na niebiesko tacy jesteście honorowi ą ę a z pomarańczy najgorszy spam innym niebieskim :D

Gość gość
Jak ciotek nie było był spokój , teraz jest hejt na konkretne osoby znowu. Na Sam, Imperium a teraz Fridę

Gość gość
Największa obłuda jest na Karuzeli ..

Gość gość
Obłudne żałosne towarzystwo. Pomarańczowa zaklamana Niestała z garnkiem na głowie, stara spamujaca O Frida i niedopchnięta gruba raszpla z niemieckim mężem wszystko zamiotły pod dywanik.

Gość gość
Mucha zaloguj się w końcu i odjep się od Karuzeli.