Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

którego faceta wybrać???

Polecane posty

Gość gość

Otóż długo byłam sama, a nagle jak próbuję sie ustabilizować u boku jakiegoś faceta pojawia się kilku. A. poznałam rok temu, świetnie się dogadywaliśmy no i myslałam, że coś z tego będzie, dawałam klarowne sygnały, on jednak się nie śpieszył, raczej był powolny strasznie wszystko ciągnęło się i ciągneło rok, straciłam nadzieję. Potem poznałam W. z nim to było jak uderzenie pioruna. Od razu się zakochaliśmy, strasznie nas do siebie ciagnęło, po 3 tyg byliśmy parą i jesteśmy nadal. Ale ostatnio moi znajomi przedstawili mi kuzyna mojej koleżanki - M. już kiedyś go widziałam i wiedziałam, że jest zabawny, przystojny, nic mu nie brakuje. On jest sam a znajomi robią swaty. chodzi o to, że ja nie wiem który mi się bardziej podoba, pierwszy sam się wykluczył (ale wiem że w głębi duszy chce być ze mną tylko jest nieśmiały), ale 2 i 3...każdy z nich ma mnóstwo zalet, wszyscy są cudowni. chciałabym być z nimi wszystkimi. Za każdym przepadam ^^ to bardzo męczące. nie mogę się zdecydować na któregokolwiek z nich :-(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować