Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naomi001

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Naomi001

Witam. Mam problem. Ostatni raz kochalam sie z chłopakiem w czerwcu, zabezpieczalismy się prezerwatywa ktora ze 2razy może nam się zsunela. Okres w lipcu miałam niby normalny tylko mniej obfity niż zawsze a teraz już powinnam mieć miesiaczke ale od 5dni mi się spóźnia. Nie zauwazylam nic oprócz tego ze co chwile chce mi się siku. W pracy na każdej przerwie chodze po dwa razy Ale potem jak koncze prace to latam co chwile. Piersi nie zmienily się. Czy to może być ciaza? Kiedy najlepiej zrobić test żeby byl wiarygodny? Prosze o odpowiedz.

Gość gość
Każdy test robiony o dowolnej porze choćby siki były całkiem przezroczyste na tym etapie będzie wiarygodny. Miesiaczka się spóźnia przez upały.

Gość Naomi001
Ok. Dzięki. Mam nadzieję że jest tak jak mowisz.

Gość gość
Jak na mój rozum na 99,99 % w ciąży NIE JESTES !!! Mozesz iść spokojnie spać ; ) A jak tak bardzo Cię to dręczy to zrób test ale na pewno będzie negatywny ;) pozdrawiam.

Gość Naomi001
Dzieki

Gość gość
W ciążę się tak łatwo nie zachodzi :) teraz biorę tabletki, ale wcześniej też korzystałam z prezerwatyw, a zdarzały się nawet namiętne występki z chłopakiem kiedy nie mieliśmy ich przy sobie i jakoś w ciążę nie zaszłam, nie jesteś w ciąży, ale zrób test bo życie w niepewności tylko opóźni okres

Gość gość
Ja się od 5 lat nie zabezpieczam i nie mam dzieci. od pewnego czasu staramy się o dzidzie i powiem ci że to nie taka prosta sprawa jak się każdemu wydaje :D mi też się wydaję że spóźnia ci się ze stresu i z pogody ja w sumie co rok tak miałam :)

Gość gość
To spróbujcie celować w owulację. nam to pomogło. Możesz ja wyznaczać sama, kup sobie testy lh, mikroskop owulacyjny albo komputer cyklu.

Gość gość
A które z tych urządzeń jest najbardziej godne polecenia?

Gość gość
Wydaje mi się ze obydwa. Mamy XXI wiek. Ja mam Cyclotest 2 Plus czyli komputer cyklu. Dzięki niemu poznałam swoją płodność i nie potrzebuję hormonów by uniknąć ciąży.