Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak nie chce seksu!

Polecane posty

Gość gość

Znaczy się, chce seksu ale ja chcę więcej seksu, jestem bardzo atrakcyjna dla mężczyzn, on również jest atrakcyjny, jesteśmy ze sobą już 4 lata i lubimy seks oboje, jesteśmy młodzi i pełni wigoru wiec dlaczego on może max 2 razy dziennie??? I to bardzo żadko, jak zrobimy to 2 razy w ciągu dnia to on już potem nawet nie ma siły na to żebym mu dobrze ustami zrobiła, nie jestem jakaś nimfomanką ale mój chłopak kręci mnie bardzo i ja jego też, a jednak nie ma siły na to by robić to tak często jakbym chciała, Lubie seks w każdej postaci, czasem ostro, czasem bardzo ostro, a czasem delikatnie i namiętnie, a czasem po prostu chce mu dać przyjemność jak sobie siedzi przy komputerze to podchodzę i wyciągam, a on marudzi tylko ze nie ma siły, biorę tabletki anty wiec nie mamy żadnych ograniczeń, a on wciąż marudzi

Gość gość
a minete lubisz?

matko kochana,jesteś jakaś psychiczna, żar z nieba, ludzie zdychają z przegrzania od 2 tygodni a Ty chcesz, żeby jeszcze tego spoconego penisa na siłę pchał Ci w kaczpę, zajedziesz go na śmierć dżisas, mam nadzieję, że mężczyźni nie mają takich pomysłów, bo to strach za mąż wychodzić i spełniać małżeński obowiązek.

Gość gość
4 lata zwiazku i 2 razy dziennie seks + lody. Biedny facet, on w ogole ma jeszcze sile zeby chodzic? Ptak mu nie odpadl?

Gość gość
Nie odpadł bo się kochamy, jest moim pierwszym i jedynym chłopakiem, wprowadził mnie w to i pisze mi często sprośne teksty i w ogóle ciągle mnie napala a ja go kocham i chce go ciągle zadowalać i czuć jego bliskość, mówił ze jak będę brała tabletki to będzie częściej wiec specjalnie dla niego zaczęłam brać tabletki i juz tak biorę 5 miesięcy a on co? Zmęczony...juz nie może

Gość gość
Lubie, ale wolę gdy to ja go zadowalam

Gość gość
Co zaduzo, to niezdrowo. Przyzwyczai sie do dobrego seksu - bedziesz miala go jeszcze mniej. Oj zeby nie zostal impotentem, odechce mu sie do reszty :)

Gość gość
Są świry które muszą co godzinę. Twój jest po prostu normalny.