Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauważyłam że faceci którzy mają siostry

Polecane posty

Gość gość

bardziej szanują kobiety, lepiej rozumieją ich sposób myślenia i są wrażliwsi niż faceci którzy wychowali się z braćmi, ci z kolei wydają się bardziej męscy przynajmniej według mnie ale są też częściej agresywni, oczywiście nie ma co wrzucać wszystkich do jednego worka, są też wyjątki ale jednak zależność taką zauważyłam na większości facetów, też tak myślicie?

Gość gość
Tak :) Mam dwóch braci i ostatnio mój brat powiedział, że wcale nie lubi jak dziewczyna ma bardzo wysokie szpilki bo wtedy cierpi :) :) Ja często nosiłam, pracowałam jako hostessa :)

Gość gość
wolałybyście mieć faceta który ma siostre czy takiego który nie miał? z jednej strony dobrze że facet rozumie tak potrzeby kobiet ale z drugiej strony czy taki facet nie będzie traktował swojej dziewczyny troche jak swojej siostry a nie partnerki?

Gość gość
Myślę, że to jest zależny tylko od tej dziewczyny. Jeśli będzie nieporadna, z każdym problemem zwracała się do niego, będzie infantylna przesadnie to może mu się włączyć tryb zbyt opiekuńczy. Gdzieś nawet o tym czytałam. A raper Peja nawijał: "o niej nie myśl jak o su ce, pomyśl jak o siostrze" Wydaje mi się, że czasem nawet lepiej jak spojrzy na Ciebie jak na siostrę, nie będzie Cie chciał np wykorzystać i zostawić tylko weźmie odpowiedzialność za swoje czyny pod jednym oczywiście warunkiem, że będziesz warta zachodu i porządna, jak jego siostrzyczka :)

Gość gość
właśnie czy faceci mający siostry często porównują swoje kobiety do sióstr na korzyść tych drugich?

Gość gość
mój brat woli myśleć o kobietach w taki sposób,jak to ''wybitni naukowcy'' opisali niesamowite ''fakty naukowe'' dotyczące zachowania i ogólnie całej psychiki kobiet i gdy mu przypominam,że np ja mam zupełnie inaczej to mówi "a bo ty jesteś wyjątkiem" jasne :D więcej jest takich wyjątków a takie wywody pseudonaukowe można sobie w zad wsadzić mimo,że często rozmawiamy to jakos nie traktuje dzięki temu kobiet lepiej..