Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś dla feministek i wgl kobiet, napewno nie oglądaliscie

Polecane posty

Gość gość
hahhahahha dobre, ja już od dłuższego czasu tak robie z kolegami, oczywiscie jak trzeba

Gość gość
ja p*****le, to powinno leciec codziennie w tv

Gość gość
Bardzo mi sie to podoba :D teraz i policja bije kobiety i nawet ich koledzy, także jak dostaną w pusty łeb to nawet oni im nie pomogo , panowie m jestem dumni z was

Gość gość
Nie ma to jak pewna siebie kobieta czepiajaca mężczyzn dostaje w ryj i ten z******ty widok szok te oczy ten smutek, jej wyraz twarzy mówi przepraszam juz nie bede. jestem uzależniony od tego

Gość gość
heh idealne

Gość gość
O ja p*****le prawie sami murzyni...

Gość gość
"bo kobiet bić nie wolno" a jak mi jedna z drugą w parku wieczorem z nożem wyskoczy to co? mam sie dać pociachać? albo jak cie szmata n*******la ZA NIC po ryju to mam sie idiotce dawać? albo jak cie bedzie przypalała papierosem to mam sie debilce dawać bo co k***a? mam sie jej dać pokornie aż mnie za'j'e'b'i'e? ni h'u'ja tak bym ślizgnął w ryja zeby nie wstała

Gość gość
Przedewszystkim nie nalezy brac pod uwage tego co mowia w tv jak ktos jest dla ciebie mily to sam zdecyduj czy chcesz byc mily. Jak komus jestes obojetny to sam zdecyduj czy chcesz byc obojetny. Jak ktos chce cie okrasc zabic pobic to sam zdecyduj czy sie odwzajemnisz tym samym czy czyms innym czy nic nie zrobisz. LUDZIE MYSLCIE SAMODZIELNIE!

Gość gość
Jak ci kark naubliża to pewnie też tak punktujesz mu ryj? hahaha cykory i cipki

Gość gość
Jak mi kark na ubliza to dostaje pozdrowienia od wielkiego wyrownywacza szans.

Gość gość
Ja z moim mezem zawsze smieje sie, ze femistyczne poglady koncza sie w momencie, gdy trzeba wniesc szafe na 10-te pietro schodami:-D Albo zbudowac dom. Kobieta powinna sie zachowywac jak kobieco a facet byc dzentelmenem. Zawsze tak bylo i wszystko gralo wiec po co to zmieniac?!

Gość gość
gość dziś dokładnie, a szmaty naprawde b iją za to że mają okres za to że drzwi im nie otworzyłes za to że w robocie za długo byłes o upokarzaniu już nie wspomne. wrzucam do wora 99% kobiet. Fajne jest że to sie zmienia i róbmy żeby szynciej sie zmieniało bicie kobiet. bo to jest chore kobieta może bic a my jej nie możemy oddac, bo ona jest delikatniejsza, delikatnbiejsza? to niech do silniejszych nie wyskakuje. powiem jedno kobiety nalezy bic, naprawde one nie cierpią przzez to, to je naucza.

Gość gość
jak dla mnie bomba, obejrzałem chyba z 4 razy i już wiem której dzis zap*****le w łeb mocniej niż ten typek. w sumie mnie nie czepia tylko kolege, ale w obronie zaj***e jej z zamkniętej, mysle ze sceny beda podobne do tej na koncu dziewczyny

Gość gość
ja też bije szmaty

Gość gość
bo trzeba bic, wręcz katowac, tupac wróć

Gość gość
z tego co czytam wypowiada się tutaj jeden frustrat. mizoginia jest skutkiem złej relacji z matką - biła cię, czy nadal cię bije? poszukaj pomocy w grupie wsparcia dla ofiar przemocy w rodzinie.