Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię TROLLOWAĆ na forach internetowych

Polecane posty

Gość gość

Lubie trolować, dziennie zakładam tu z 10 tematów do których podchodzicie na serio i robicie z nich wielkie dyskusje. Ja sie z tego śmieje jak to czytam. Tak samo troluje na innych forach politycznych ,sportowych i innych. Śmieszy mnie to jak łatwo można sprowokować w ludziach dyskusje. Zaraz założę kolejne tematy które łykniecie na serio :D

Gość pani psycholog 3456
trollingowi trzeba byłoby nadać kod chorobowy. to jest jakaś nowa choroba psychiczna. jestem pewna, że na co dzień takie osoby uchodzą za przyzwoite, ciche i przykładne. to jest forma odreagowania grania w realu roli przykładnego obywatela. ta choroba ma coś z rozdwojenia jaźni. nieciekawie.

Gość gość
Haha, to tak samo jak ja :classic_cool:. Zakładam dziennie kilka tematów, czesto jak nie podoba mi się jakaś odpiwiedź rozpętam wielką kłótnie :classic_cool:. Czasem także podszywam się pod faceta i pisze z perspektywy faceta :classic_cool:.

Gość gość
Masz racje psycholożko, na codzień jestem normalny i nikt o tym nie wie że lubię sobie potrolować, rzeczywiście ma to coś wspólnego z rozdwojeniem jaźni, bo w realu w życiu nie podejmowałbym takich przykładów a nawet świecę jako przykład konserwatywnej moralności, a tutaj wypisuję takie tematy jakie się trynkiewiczowi nie śniły :D hehehe lubie to !!!

Gość gość
10:57 a ja też piszę z perspektywy kobiet :) Śmiesznie jest

Gość gość
Ja też troluję ale sporo mniej bo tylko się udzielam w gotowych tematach a raz na tydzień założę jakiś dla beki :D

Gość gość
Ja napisałem tutaj na kafeterii w artykule -Karmienie piersią w miejscach publicznych – natura czy żenada? On jest tutaj pod kilkoma postami taka babka co karmi dzieciaka cycem Napisałem tam tak Nick - kutaphonexxx 10.08.2015, 20:14 rzygać mi się chce jak widzę tego cyca on jest obleśny ! i dostałem 48 plusów i 59 minusów :)

Gość gość
Niektórzy trolle to psychopaci. Zrób sobie test na psychopatię i pochwal się wynikiem.