Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mój facet mnie okłamuje.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem z facetem od 5 miesięcy,ostatnio straciłam prace i nie bardzo mi się układa w związku bo mój facet twierdzi ,że non stop coś wymyślam i męcze go psychicznie. W dodatku ostatnio dzieją sie rózne dziwne rzeczy. Dostałam wiadomośc na fb ,że mój facet ma badoo ,a kiedyś n a tym portalu własnie sie zapoznaliśmy. Oczywiście dostałam jakąś rozmowe z dziewczyną z tego portalu i w wiadomości napisał ,że nie ma dziewczyny bo nie ma dla niej czasu i że rozkręca swój biznes,a od kilku miesięcy mówi mi o tym że chce coś swojego rozkręcić. Jak mu to wszystko pokazałam to stwierdził,że jestem chora bo ktos sie musi za niego podszywać ,dziwna sprawa . Bo pamiętam jak się zapoznaiśmy to na początku rozmowy napisał do mnie tekst typu ''ojoj :)'' i do tej laski również to samo napisał... Prosiłam go,żeby mi powiedział prawde bo przecież nie zbudujemy związku na kłamstwie, tylko że on się wszystkiego wypiera .

Gość gość
czuć ściema , okłamuję Cię pewnie chce zaliczyć parę panieniek na lewo,daruj sobie go.

Gość gość
On oczywiscie się wszystkiego wypiera. Najgorsze jest to,że jestem dobrym człowiekiem...a on chce mi wmówić ,że to ze mną jest co,ś nie tak...

Gość gość
Pytałam się go czy ustawimy związek na fb,a on stwierdził ...że ja żyję w świecie wirtualnych,a jestem w tym temacie bardzo wyczulona,ponieważ mój były też nie chciał ustawić związku na fb ,a pózniej po 5 latach okazała się ,że znalazł sobie inną. Tyle ,że mój obecny facet ma fb ,instagrama i teraz się dowiedzialam ,że jest konto z jego zdjęciami na badoo. Ja posiadam tylko fb bo inne portale nie sa mi potrzebne ,więc kto tu zyje w świecie wirtualnym?

Gość gość
gościu Cię okłamuje i typowo szuka okazji do zdrady (o ile jeszcze tego nie zrobił). Na koniec wmówi Tobie, że Twoja wina, że Cię zdradzał...

Gość gość
To nie facet w takim razie, olej kolesia. Widać,że ściemnia... po co ktoś by mu zakładał takie konto? Nie męcz się ,jak Cie doceni to straci.

Gość gość
Musisz być zimną suką ,tak jak on jest wobec Ciebie. Daj spobie na spokój ,nie jest Ciebie wart. Nie chce ustawic związku na fb? To już kolejne dziwne zachowanie,normalny facet jak jest w związku to by mu to było obojętne i jak ty byś chciała to by Ci na to pozwolił,proste. Kłamczuch z niego , jak masz być z takim człowiekiem i stworzyć z nim kiedyś rodzine to lepiej nie być wcale. Nie raz Cie jeszcze skrzywdzi...bo może jesteś za dobra. Znajdziesz innego wartościowego faceta. Bo z tego co napisałaś to pajac,który bawi się Twoim uczuciem.