Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety się nie szanują a facetom się to podoba!

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak czy co, ale jak widzę w internecie zdjęcie dziewczyny, która odsłania piersi albo jest w samej bieliźnie lub idę przez miasto i widzę te szorty tak krótko wycięte ze pośladki widać albo koszulkę która pokazuje brzuch to mam takie dziedziny za szmaty, a kiedy poruszam ten temat z mężczyznami to nie widzą w tym nic złego, podoba im się to ze dziewczyny pokazują ciało, sama jestem atrakcyjna i potrafię się ładnie ubrać i wyglądać pociągająco ale przy tym nic nie pokazując, ale myślę że kobieta powinna pokazywać te intymne części tylko i wyłącznie swojemu mężczyźnie, a nie wszystkim na ulicy, w najgorsze jest to ze jak się jakaś tak ubierze, że wszystko jej widać to facet myśli, że niezła laska bo tak wygląda, a porządne kobiety pomimo, że mogą mieć lepsze ciało to schodzą na dalszy plan bo nie pokazują tego co mają bo się szanują, jakie jest wasze zdanie na ten temat? Czy mężczyźni chcą mieć kobietę, która pokazuje wszystkim ciało?

Gość gość
Brzuch intymną częścią ciała? Co do pokazywania, to dziewczyny w tej chwili chodzą kuso ubrane, BO JEST GORĄCO. Pokazywanie cycków w necie to już inna bajka, ale tak chyba robią przede wszystkim laski bez facetów, bo nic innego nie umieją, a jakoś złapać trzeba.

Gość gość
"Porządne kobiety schodzą na dalszy plan". Nie ma co się dziwić, w końcu faceci lubią seks i po to za nami ganiają. Taka zasłonięta dziewczyna pewnie się kojarzy z pruderyjnością, a na co im cnotka? Ani pomacać ani pooroochać?

Gość gość
No sory, ale ja lubię seks i mój facet jest zadowolony bo lubię różnie i ostro i namiętnie, Lubie również eksperymentować i ssać i w ogóle jestem strasznym napaleńcem a ciała nie pokazuje i jestem cichą osobą, a facetom się podobam, nie ubieram się wyzywająco ale mój chłopak wyzywa mnie kiedy mam dekolt, albo widać mi 1 cm brzucha bo wkurza go gdy inni się na mnie patrzą bo wie ze jestem pociągająca, często ktoś do mnie zagaduje i prosi o numer telefonu, a CIAŁA NIE POKAZUJE, wszystko ukrywam dla faceta bo to należy tylko do niego, nie do innych

Gość gość
Ja jako facet uważam tak samo jak Ty. A opiniami na tym forum się nie przejmuj tutaj siedzi sam margines, degeneraci, zboczeńcy, prawiki/dziewice, trolle, alkoholicy. Pozdrawiam

Gość gość
Dziewic to ajurat kolego juz bigdzie nie ma.

Gość gość
Gość 11:50 Dzięki za słowa otuchy, dobrze że ktoś ma podobne zdanie