Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nawilżacz powietrza

Polecane posty

Gość gość
ja ostatnio przeglądałam nawilżacze powietrza marki Sternal http://www.sternal.com.pl/ też zamierzam coś wybrać, bo słyszałam już nie raz że powinniśmy bardziej dbać o jakość powietrza, którym oddychamy

Gość Hania334
Macie rację nawilżenie powietrza jest bardzo ważne, ja przy zakupie nawilżacza powietrza pokierowałam się opinią przyjaciółki i zdecydowałam się na zakup nawilżacza ultradźwiękowego HYUNDAI HUM770 kupiłam go w sferisie jakieś 4 miesiące temu i sprawuje się wyśmienicie. Zachęcam was do zapewnienia się z tym produktem, jest nieco duży ale bardzo ładnie wygląda, a przede wszystkim muszę przyznać że od tamtego czasu czuję się o wiele lepiej i moi domownicy również :).

Gość gość
ja więziona przez krakowski smog mam i filtr powietrza w domu i nawilżacz, akurat mój jest z http://www.dobregarnki.pl/, kupiłam prawdę mówiąc bez jakiegoś większego rozeznania bo korzystam z ich sklepu i nie chciało mi się szukać, ale jest bardzo dobry i spełnia zadanie wzorcowo

Gość DaniMak
U nas najlepiej sprawdził się nawilżacz oskar od firmy Stadler Form - miałam już dosyć inwestowania w buble i postanowiłam kupić coś porządnego. I po raz pierwszy się nie zawiodłam! Działa doskonale i cicho. super nawilża. jak dla mnie jedyny dobry

Gość RozaliaFruś
Oskara kupiłam skuszona pozytywnymi komentarzami tu i nie żałuję. Zawsze, szczególnie zimą, męczyłam się z suchym powietrzem w mieszkaniu. Biegałam i psiukałam pokoje wodą z rozpylacza, wieszałam ręczniki i nic, a teraz jest idealnie!