Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś dobre sposoby na chowanie prezerwatyw przed swoją kobietą?

Polecane posty

Gość gość

(Paniom nie zalecam czytanie tego tematu.) Często jest się w innym mieście, powrót do domu kończy się często zatrzymaniem przez tirówkę, dlatego zawsze mam przy sobie kilka sztuk gumek, co nie znaczy, że nie kocham swojej kobiety, uwielbiam kobiety i nie potrafią odmówić seksu, zazwyczaj sam go szukam poprzez strony z erotycznymi anonsami itd. co najwyżej łączy mnie z nimi tylko seks i NIC WIĘCEJ! Nie chcę aby moja kobieta znalazła u mnie gumki, co jak co ale ciężko się potem z tego wytłumaczyć, wiec lepiej dmuchać na zimne, tak więc gdzie najlepiej ukrywać prezerwatywy przed swoją kobietą?

Gość gość
Zazwyczaj inne pukasz poza domem więc obczaj jakąś skrytkę w samochodzie, ja miałem pojemną skrytkę za schowkiem, po prostu łatwo się dało wyjąć tą kieszeń schowka a tam to już było masa miejsca.

Gość gość
w mordzie :P

Gość gość
w kakale

Gość gość
ja nie chowam, zawsze kupuję nowe jak mam ochotę na sex, a przed przyjazdem do domu pozbywam się reszty, moja żona mnie pilnuje i wszędzie by je znalazła :)

Gość gość
gnidy z was straszne

Gość gość
w skarpecie albo na h.... ju...

Gość gość
a nie mozesz lac sperma do buzi ?

Gość gość
ja trzymam w zamykanym biurku w pracy i jak wiem, że coś będzie albo jak wybieram się do jakiejś panienki to biorę jedną albo dwie, zależy ile mam czasu, żona jest święcie przekonana, że nigdy bym jej nie zdradził, że każdy mogłby tylko nie ja :) więc u mnie nie znajdzie gumek, moi kumple podobnie jak ja nie mają nigdy przy sobie gumek, żeby żona nie odkryła :) nie znam faceta, który by nie bzykał na boku

Gość gość
Ten ugory to napewno nie facet bo pisze bardzo zlosliwie :o

Gość gość
Przykro mi ;(

Gość gość
a dodam jeszcze, że nie mam nigdy stałej kochanki, bo wtedy mogłoby się wpaść, korzystam z ogłoszeń i jeżdżę do panienek, które "pracują" w domu :) w domu nigdy nie wchodzę na kompie na takie strony tylko w pracy, ewentualnie wymieniamy się numerami panienek z kumplami

Gość gość
Debilizm. To po co zona? Bądź wolny o rób co chcesz

Gość gość
a ja w pracy czesto wchodzę na czata, tam zawsze znajduje dużo chętnych dziewczyn

Gość gość
żona to żona ale każdy facet lubi sobie pobzykac, mam kumpla, który zawsze ma po 2 lub 3 stałe kochanki, co jakiś czas wymienia je na nowe, to tylko sex ale kobiety tego nie rozumieją

Gość gość
ja za swojego męża mogłabym sobie dać odciąć rękę ale jak czytam co tu piszecie to mi słabo i już nie wiem komu wierzyć

Gość gość
Ja natomiast wole mieć kilka gumek przy sobie niż potem chodzić i kupować, mój znajomy zawsze trzymał 1 sztukę w portfelu ale to zbyt bardzo ryzykowane jest, nie mam pojęcia gdzie mógłbym je skitrać w takim bezpiecznym miejscu. A wracając do poprzednich postów, to że mam swoją kobietę i "bzykami" się z innymi na boku nie oznacza, że jej nie kocham. Traktuje to jako nic nie znaczący epizod w moim życiu, zwykły niezobowiązujący seks i nic więcej!!!

Gość gość
Świnie z was, współczuje waszym okłamywanym żonom:(

Gość gość
jestescie szmaty.a zona pasuje, bo sprzatanie i gotowanie za free, do tego pracuje i doklada sie do czynszu, wiec taniej.smutne to jak mozna czlowieka sprowadzic do roli robota domowego

Gość gość
Ten od schowka w samochodzie, co pisałem na początku. Żeby było jasne, nie chowałem tam prezerwatyw ani nie zdradzałem żony!

Gość gość
a co w tym złego jest, że "bzyknie" się od czasu do czasu jakąś panienkę? Traktuje się to jako nic nie znaczący epizod w życiu, zwykły niezobowiązujący seks i nic więcej!!!

Gość gość
a jak kobieta znajdzie gumki, to jaki problem?ze bedziesz musial sam gotowac,sprzatac i placic za chate bo cie zostawi?mozesz wynajac mniejsze i tam sie swobodnie spotykac z kim chcesz.Nawet za darmo, bo sa singielki ktorym zalezy tylko na seksie bez zobowiazan.do sprzatania mozesz kogos wynajac i zamawiac catering.Po co ci czarownica ktora wezszy zdrade i do tego starzeje sie i brzydnie, poza tym pewnie bedzie chciala miec dziecko i jeszcze wpadniesz, pozwie cie i bedziesz musial potwierdzic ojcostwo i placic na bachora.

Gość Zniesmaczona7777
Też współczuje. Jestem w związku od 10 lat i mąż nigdy mnie nie zdradził! Jestem tego pewna! Jego kumpel zaraził się kilkanaście lat temu HIV, mimo że używał gumek, bo lubił sex na boku! Dziś go nie ma pozostawił żonę i troje dzieci, pozostawił po sobie HIV- żona i środkowe dziecko! Nie piszcie, że wszyscy faceci to takie świnie, bo próbujecie się usprawiedliwić, tylko zwykła kanalia zdradza kobietę!!! A ona też ma prawo do rozkładania nóg na boku???? Oby tak samo Was robiła w h..! Życzę Wam tego z całego serca!

Gość gość
Jaka byłaby wasza rekacja, gdyby to wasze żonki bzykały się na boku z młodszymi, przystojnymi, chętnymi młodziakami? Wy zawszone świnie.

Gość gość
nie wpadnę z panienkami, bo one biorą pigułki a ja zawsze jestem w gumce. Po drugie jakby d***** zaszła w ciąże to nawet by nie wiedziała kto jest ojcem, bo się codziennie bzykają z innymi, dlatego wybieram panienki na telefon, żeby nie mieć później problemów

Gość gość
Jaka byłaby wasza rekacja, gdyby to wasze żonki bzykały się na boku z młodszymi, przystojnymi, chętnymi młodziakami? Wy zawszone świnie. xxxx U mnie nie byłoby przebacz, dostała by z płaskie i za drzwi. Ale na szczęście kobiety są bardziej wyrozumiałe i często wybaczają zdradę lub nawet jeśli wiedzą to udają przed samymi sobą, że tak nie jest. Przez to faceci częściej zdradzają bo mają takie niepisane przyzwolenie które się ukształtowało na przestrzeni lat.

Gość gość
zrozumcie kobiety, każdy facet lubi zabawić się na boku, żona po kilku latach już nie pociąga tak ja na początku, a facet musi się wyżyć. Jakby każdy facet który się się zabawić miał się wcześniej rozwodzić to na świecie nie byłoby mężatek

Gość gość
To masz kuźwa mega durną żonę!!!!

Gość gość
Jakie Wy bzdury wypisujecie, kobieta nie ma prawa na boku, a Wy jak najbardziej??? Tak samo ją to zaboli jak Was by to zabolało!!! Nie ma żadnego przyzwolenia na zdradę!