Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś dobre sposoby na chowanie prezerwatyw przed swoją kobietą?

Polecane posty

Gość gość
mężczyzna jest tak skonstruowany, że musi. Albo sam sobie robi dobrze albo szuka na miescie. Od zawsze tak było, seks z żoną nie wystarcza, zwłaszcza jak często boli ją głowa

Gość gość
żałosne

Gość gość
nie martwcie się, dziewczyny, żywe odpady, które tu piszą to jakiś odsetek wszystkich mężczyzn, są jeszcze normalni, którzy potrafią trzymać fiuty w spodniach.

Uściślijmy. Zabawić na boku to musi się facet którego żona jest w łóżku zimną kłodą ale jeśli mężczyzna ma żonę która w łóżku jest jak dynamit to nawet nie ma siły szukać jakiejś lafiryndy na boku bo żona wieczorami go tak wymęczy że gościu z rana nawet prosto stać nie może.

Gość gość
Doskonale powiedziane!!

Prymitywne zwierzęta, nie potraficie utrzymać nawet c***a w gaciach :/ x "a co w tym złego jest, że "bzyknie" się od czasu do czasu jakąś panienkę? Traktuje się to jako nic nie znaczący epizod w życiu, zwykły niezobowiązujący seks i nic więcej!!!" Mam nadzieję, że niedługo Ty staniesz się nic nieznaczącym epizodem w życiu dla swojej żony... Kobiety się dla was starają, ogarniają chatę, pracują, wychowują dzieci, a wy sobie chodzicie do dziwek jak do latryny. W głowie się to nie mieści. A gdyby kobieta chciała się z kimś umówić na seks, bo nie ma ochoty z łajdakiem chodzić do łóżka, zwłaszcza gdy jest stary, z brzuchem, nieatrakcyjny i niezadbany, to oczywiście nie, hipokryci...

" Zabawić na boku to musi się facet którego żona jest w łóżku zimną kłodą ale jeśli mężczyzna ma żonę która w łóżku jest jak dynamit to nawet nie ma siły szukać jakiejś lafiryndy na boku bo żona wieczorami go tak wymęczy że gościu z rana nawet prosto stać nie może." Bzdura, kobiety otwarte w łóżku też są zdradzane, nawet z brzydszymi (bo nowe doświadczenie, wow...). Zresztą kobiety to nie są maszynki do spuszczania nadmiaru spermy z "mężczyzn", jak się takiemu nie podoba, że mu żona nie daje, to niech się spakuje i wyprowadza, a nie puszcza się po kątach.

Słonecznie z Poznania. Mylisz się. Jest różnica między kobietą która jest otwarta seksualnie a kobietą z wysokim libido. Te otwarte seksualnie mogą bawić się pejczami i wibratorami z mężem ale to nie zmienia faktu że kochają się z nim raz w miesiącu. A kobieta z wysokim libido chce codziennie i to najlepiej kilka razy.

Gość gość
jeabac to bzykanie na boku ale że taki jakigoś syfa przyniesie do domu .... to jest dramat! Masakra! Zyjesz sobie fajnie a tu nagle jeb! masz HIV bo mu się chciało na boku dziabnąć! Za takie coś do pierdla !

Gość gość
Dlatego po to są prezerwatywy !!!

Gość gość
wszystkie kobiety nagle się oburzyły, a ilu facetów wychowuje nieswoje dziecko i nawet o tym nie wie??? puszczanie się kobiet i wrabianie w nieswoje dziecko to już plaga

Gość gość
wiecie czym jest chimeryzm? jest to jeden z powodów, dla którego facet jest ojcem dziecka, ale nie zgadza się jego DNA z owym dzieckiem.

Gość gość
Haha. Juz widzę jak polaczki zdradzają swoje żony. To lyse grubasy z dywanem na plecach i buraczana morda zgrywajavych super macho. Nawet d***** za kasę takiemu nie da. To tchórze i niemoty które się wgl cieszą że ktoś zechciał z nimi być. Bez obiadku by sobie nie poradzili. Żon by nie mieli nawet odwagi zdradzić. oni tylko grzecznie przynoszą w swoich zepsutych zębach swoją marną pensję aby chociaż odrobinę zadowolić swoje zonki z nadzieją, że ta nie znajdzie sobie jakiegoś przystojnego obcokrajowca. Ci na kafe to ladni bajkopisarze.

Gość gość
Do Niebieskooka Omega dziś Seks non stop ciągle z tą samą osobą zaczyna się po woli nudzić, czasem potrzebne jest urozmaicenie taki a'la "seks bez zobowiązań" aby ugasić pragnienie chęć skosztowania innej kobiety !!!

Żałosne... Mieć kobietę, mówić jej, że się ją kocha, a w rzeczywistości zdradzać gdzie popadnie i jeszcze narażać ją potem na różne AIDS-e i inne kiły. Dlaczego ludzie w relacja ze sobą są tak żałośni?

Gość gość
A ja zdradzam meza juz dwa lata.Polscy mezczyzni juz kolo 30 staja sie leniwymi brudasami i chamami.Dlugo ukrywalam to ze zdradzam meza do czasu gdy kolezanka z pracy wyznala mi ze nudzi jej sie maz i ze stal sie wlasnie takim smierdzielem brzydkim jak moj maz.wyznala ze go zdradza.Potem okazalo sie ze jeszcze kilka dziewczyn z pracy tak robi.przyznalam sie rowniez mojej kumpeli najlepszej i co sie okazalo?rowniez ona uprawia na boku cudowny seks z przystojniakiem .takze nie wierze ze wiekszosc mezczyzn zdradza.uwazam ze jest po rowno.kobiety dobrze sie maskuja w roli matki, zony i gospodyni ale tez maja swoje potrzeby

Gość Belmondo15
Panowie przynosicie wstyd męskiej części populacji! Żona to świętość i nigdy bym jej nie zdradził! Nie kieruje się w życiu h.. ale rozumem! Jesteśmy małżeństwem 15 lat i wyobraźcie sobie, że mnie nie nudzi. W związku z tym nie piszcie, że mężczyźni tacy są, muszą, wszyscy! Mówcie za siebie, czyli garstkę moralnego dna!

Gość gość
Belmondo15 ale takich сiр jak ty jest może 5%

Gość gość
ja swojego męża też zdradzałam, potem wyszło, mąż chciał bym została z nim, ale uznaliśmy z kochankiem, że się rozwiodę i będziemy razem. Polecam! Po co komu stary dziad na chacie jak można mieć fajnego i młodego :)

Belmondo15 I to jest właśnie mężczyzna który zasługuje na żonę. Ci co zdradzają to nie są mężczyźni, to są chłopki którzy powinni być przez kolegów lani w mordę.

Gość gość
gość dziś Zgadzam się z tym, pełno jest fajniutkich młodych dziewczyn więc trudno się opamiętać.

"Mylisz się. Jest różnica między kobietą która jest otwarta seksualnie a kobietą z wysokim libido. Te otwarte seksualnie mogą bawić się pejczami i wibratorami z mężem ale to nie zmienia faktu że kochają się z nim raz w miesiącu. A kobieta z wysokim libido chce codziennie i to najlepiej kilka razy." Nie słyszałam o przypadku, żeby ktoś lubił coś poza klasyką w łóżku i robił to raz na miesiąc :) No ale ok. Chodziło mi o to, że faceci nie zdradzają tylko kobiet oziębłych, które chcą raz na ruski rok - oni zdradzają każdy typ. Poza tym z reguły jest tak, że jak ktoś chciał raz na tydzień, to mu się nagle nie zmieni na 3x dziennie, tak samo kiedy ktoś miał potrzebę na codzienny seks, to może być trochę rzadziej, ale też nie raz na dwa tygodnie. Więc sorry, ale wiedział, kogo sobie brał za żonę? Inna sytuacja to choroby, hormony i zaniedbanie. x "A ja zdradzam meza juz dwa lata.Polscy mezczyzni juz kolo 30 staja sie leniwymi brudasami i chamami." To po co z nim jesteś? Ktoś Cię siłą uwiązał? x "Belmondo15 ale takich сiр jak ty jest może 5%" Gdyby był 1%, to byłoby naprawdę dobrze.

Gość Belmondo15
gość dziś Wybacz, ale nie zniżę się do Twojego poziomu, bawią mnie takie komentarze, a tacy ludzie to już w ogóle;)

Gość Belmondo15
Rzecz jasna miało być do gość 14 24;) Dodam tylko jedno, że obrażają tylko Ci którzy nie mają argumentów!

A tak właściwie to zdradzajcie sobie chłopki zdradzajcie... Wasze kobiety i tak zapłacą wam pięknym za nadobne. Jak będziecie mieć 50 na karku i żadna dziewczyna włącznie z waszymi partnerka na was nie spojrzy bo będziecie mieć 2 sekundowe wzwody to wtedy wasze żony poszukają sobie młodszych kochanków i wtedy poczujecie co to zdrada. Pamiętajcie 50 letnia kobieta może uprawiać seks i potrafi się nim cieszyć a 50 letniemu facetowi zostają wspomnienia...

Gość gość
Ja przed mezem chowam w torebce w kieszonce:) kiedys znalazl u mnie w aucie to powiedzialam jakas historyjke i uwierzyl.kocham go dlatego teraz trzymam w torebce .