Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety przejawiają zero inicjatywy w łóżku?

Polecane posty

Gość gość

dlaczego kobiety przejawiają zero inicjatywy w łóżku? czy aż tak macie nas w d.pie? czy tylko mamy was utrzymywać i czasem z łaską dacie się puknąć? jesteśmy wołami pociągowymi czy co? z moją panią jesteśmy już naście lat. czy mieliśmy 18, 25 czy 33 lata to zawsze to samo - żebranie o sex. mam dość. a później będę nazywany łajdakiem jak pójdę w pi.du. no to dlaczego tak jest miłe panie?

Gość gość
Ale czyj to problem, że jesteś naście lat z taką kobietą?? Kto dokonał takiego wyboru w życiu? Ty, czy my?? Jesteś dorosłym człowiekiem, czy dzieckiem? Ktoś Cię zmuszał do bycia z taką kobietą?? masz rozum?? Skoro miałeś sygnały od początku, to trzeba było szukać kobiety o podobnych potrzebach. Tak więc nie narzekaj, bo Twoje wywody są bezpodstawne. Ludzie są, byli i będą się różnic. Cały sukces i mądrość polegają na tym, aby odpowiednio się dobrać, aby potem nie jęczeć. Sam sobie naważyłeś tego piwa, więc teraz spijaj.

Gość gość
To masz wyjątkowego pecha facet!po co sie zeniles jak nie chciala seksu z tobą,jak musi aleś sie prosić o seks to poniżające zeby maz żebrał o seks.moj ma zawsze kiedy on chce i na odwrót ja mam zawsze kiedy potrzebuje nawet przy okresie,i do tego w dzien spelnia moje wszystkie zachcianki.trzeba bylo poszukac innej,nie wszystkie są takie zimne i aseksualne.

Gość spartakus
a no widzisz autorze nie jesteś sam .Ja też tak mam na lenia naśpiocha na odczepnego itd.kobieta moja zimną w łóżku jest temat ją nie kręci w żaden sposób.próbowałem już wszystkiego .Stwierdziłem a raczej poddałem się i dogadzam sobie samemu.Powiem krótko kobieta zmienną potrafi być tym bardziej po ślubie.i nie pisze tu jakiś zapuszczony grubas ,który siedzi w fotelu przed tv.Normalny facet biegający niepijący nie palący usportowiony.