Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przed chwila przelecialem swoja sasiadke, nadal nie moge w to uwierzyc!!!

Polecane posty

Gość gość

Stalo sie to przed chwila, niecala godzine temu. Jestem w szoku i nadal nie moge w to uwierzyc. Przyszla oddac mi pozyczone pieniadze, i przy kawie od slowado slowa usiadla mi na kolanach, zaczelismy sie calowac. Zanioslem ja do sypialni, nie bede tu opisywać szczegolow. Po prostu kochalismy sie jak szaleni. Mimo roznicy wieku jaka nas dzieli, ona 41 lat, ja 27 tak bardzo na mnie dziala ze zapomnialem sie i... skonczylem w niej, bez zadnego zabezpieczenia. Po seksie bylismy troche oniesmieleni sytuacja jaka nas zastała. Poszla do domu, teraz gotuje obiad jak gdyby nigdy nic a ja siedze i nie moge uwierzyc w to co sie stało.

Gość gość
wow sam bym sobie bzykal, bzykaci mi sie chce jaja mam pelne , nic dziwnego jaja miales pelne

Gość gość
w zyciu bym sie nie spodziewał ze dojdzie miedzy nami do seksu. jak teraz sie zachowywac, jak patrzec sobie w oczy? Ona tego bardzo chciala, gdyby bylo inaczej nie usiadla by na mnie i nie zaczela by mnie calowac. Jeszcze ten final w pochwie, jestem w szoku. czego jak czego ale takiego przedpoludnia w zyciu bym sie nie spodziewał. I jeszcze to jej spojrzenie w trakcie ubierania spodnicy, jakby chciala mi zakomunikować ze seks był fajny...

Gość gość
chlopie to fajnie , mogles przynajmniej spuscic w buzie, ja mam teraz jaja pelne od twojego tekstu ze sam bym bzykal i juz mi lufa stoi, nie martw sie ,

Gość gość
ja bym chcial zeby ktos mi teraz wylizal j a j a i r.o.w.a

Gość gość
poki co mam mieszane uczucia, w przeciwienstwie do mojej kochanki bo ona wydawala sie byc zadowolona.

Gość gość
i chyba nawet nie bardzo przejeła sie tym gdzie skończyłem

Gość gość
dobra bajka

Gość gość
A ja wam dziś życzę dużo seksu, nieważne czy sąsiadką, kochanką czy koleżanką z pracy :) :classic_cool:

Gość gość
wcale to nie jest bajka..... Nigdy nawet nie przyszlo by mi przez mysl ze my razem... zycie bywa jednak zaskakujace.

Gość gość
tak... i trojke dzieci

Gość gość
Nie kończ tego romansu, będziesz miał super kochankę. Sam bym tak chciał.

Gość gość
czy to mozna nazwac romansem, czy tylko przelotnym seksem....?

Gość gość
nie wiem czy sytuacja sie powtorzy, ale sadzac z zachowania mojej kochanki mozna bylo wyczuc ze nie bedzie chciala zakonczyc tego na jednym razie. Tylko chyba trzeba bedzie zaczac sie zabezpieczac...

Gość gość
oby nie bylo z tego ciazy, chociaz ponoc kobiety po 35 roku zycia maja mniejszy procent zachodzenia w ciaze

Gość gość
i niecala godzine temu chodzila po podworku i podlewala kwiaty, maz w tym czasie kosil trawnik. Widziala mnie bo podszedlem do bramy wyjac gazetki ze sklepu meblowego. Dziwnie sie z tym wszystkim czuje, nie moge znalezc sobie miejsca i caly czas mysle o tym. nie potrafie racjionalnie myslec, jestem jak w amoku. Nie wiem jak sie zachowam gdy zobacze ją jutro czy pojutrze na podworku. jeszcze ten seks bez zabezpieczenia, mam obawy, mam ciezkie obawy

Gość gość
dzis sie spytala czy zaluje tego co sie wczoraj stalo, odpowiedzialem ze nie. Ona odpowiedziala ze od dawna sie tak dobrze nie bawila, ze w nocy nie mogla spac bo caly czas o tym myslala. Kolejne jej pytanie brzmialo czy jeszcze to powtorzymy np w aucie. Na to pytanie nie odpowiedzialem ani twierdzaco ani zaprzeczajaco. Chcialbym ja jeszcze bzyknac, a najlepiej to bzykac ja na bierzaco tylko obawiam sie ze to sie kiedys wyda.

Gość gość
teraz, kiedy emocje juz opadly analizuje przebieg wydarzeń. Podczas seksu, gdy brałem ja od tylu ona w pewnym momencie zaczela piescic reka moje jądra. nie wiem czy na kazdego faceta dziala taki masaz tak jak na mnie ze po doslownie chwili mam orgazm. Wtedy w niej doszedlem. I analizujac to ciekaw jestem czy ona zrobila to specjalnie, no ze tak mnie masowała zebym skonczył akurat w jej cipce. Moze ona planowala ze mna ciaze? Tak jak pisalem wczesniej , po wytrysku wcale nie przejela sie tym ze w niej skonczylem, tylko cicho pojekiwala i nadal masowala mi jajka a ja ostatkiem sil penetrowalem jej cipke. Myslicie ze to bylo z jej strony celowe dzialanie?

Gość gość
nie chyba nie, moze wiedziala jak pomoc w doznaniu, stary ja bym chcial byc sam w twojej skorze i lac smialo sperma , mam ochote teraz i gdybym byl tam z toba to bysmy razem ja p******** nazmiane

Gość gość
to dlaczego pozwoliła mi skonczyc w cipce? W najlepszym wypadku powinna zaproponować sex przerywany, no (gumek nie mielismy)

Gość gość
myslala moze ze dlugo zajmie ci to abys dochodzil, teraz przez ciebie mi pala stoi i lac mi sie chce . a k****a jakiego masz ogolonego? a jaja?

Gość gość
nie mam ogolonego, regularnie podcinam wloski, na jajkach rowniez...

Gość gość
a lizal ci ktos juz rowa?ja bym chcial

Gość gość
wystarczy jak mi wezmie do buzi:) lizanie mojej osoby mnie nie jara

Gość gość
wiesz jakie bys mial doznania ? odrazu bys doszedl. ja jestem facetem i nawet bym z facetem zrobil seks

Gość gość
na mnie nie licz:) ja jednak bede sie trzymał mojej ladnej sasiadki:)

Gość gość
Znów PROWO ...

Gość gość
Jesteśmy ciekawi jak rozwinie się ta historia...