Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tadek z popegeerowskiej wsi

co sądzicie o facetach słuchających rihanny?

Polecane posty

Gość tadek z popegeerowskiej wsi

według mnie to godne pożałowania:D

Jakies dwa lata temu bylam jej wielka fanka :D Musialam miec z Rihanna mnostwo plakatow, sluchalam ciagle jej piosenek, chcialam sobie kupic zolta wstazke(znak Rihannanavy) ale...Ostatnio nie zadnych fajnych piosenek oprocz: Better have my money. Zepsula sie :( A ma naprawde fajny glos i POTRAFI nakrecic fajna piosenke tylko chyba juz jej na tym nie zalezy. Poza tym zle traktuje swoich fanow. Przykro mi z tego powodu bo ja wrecz adorowalam :(

Gość
hahahahaha widzę że mój komentarz cię zabolał więc wkleję go i tu :D x wzajemnie bezzębny buraku spod pgr-u x' widzę że ktoś tu ma kompleksy na tle pgr-u i patologicznej biedy smiech.gif CAły czas wspominasz pgr, pgr, a ja nawet średnio kojarzyłam co to jest. Wychowałam się w centrum stolicy i jakieś pgry są mi całkowite obce w przeciwieństwie do ciebie smiech.gif hahahahahah

Gość gość
Ja tez troche ja lubie sluchac :P np Man Down

Gość
a co sądzę o osobach jej słuchających? Nie wiem bo słucha jej miliardy osób na całym świecie i nie da się ich określić. Podziwiam ją za jej pewność siebie, akceptacje swojego ciała i przebojowość.Jest dla mnie wzorem kobiecości. :)