Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co musi byc nie tak ze szczupla, mila dziewczyna, zeby nie mogla nikogo znalezc?

Polecane posty

Gość gość

Zalozmy, ze dziewczyna jest przecietna z twarzy, uprzejma, pomocna, inteligentna, ale baaaardzo niesmiala, samotniczka, boi sie ludzi

Gość gość
No i co? Taka też ma szansę na znalezienie partnera pod warunkiem że da mu szansę się bliżej poznać i pod warunkiem, że będzie szukać kogoś podobnego do siebie, a z doświadczenia wiem, ze nieśmiałe i zakompleksione dziewczyny lecą bardziej na typowych *****czy, niż na tych spokojniejszych.

To jest proste. Nie poznasz nikogo dopóki się nie otworzysz. Skąd ma jakiś chłopak wiedzieć , że jestes fajna dziewczyną jak non stop będziesz siedzieć w domu ? Musisz być otwarta na nowe znajomości. Bądź zabawna, towarzyska. spróbuj coś zmienić w swoim życiu. Mężczyźni lubią wyluzowane laski :)

Gość gość
samotnikom jest trochę trudniej, bo nie bywają w towarzystwie. A trudno kogoś znaleźć, jeżeli nikt nie wie o Twoim istnieniu. To tak jak z reklamą - nawet kiepski towar znajdzie nabywcę, jeżeli się go reklamuje. Najlepszy towar w najlepszej cenie nie znajdzie nabywcy nigdy, gdy nikt nie wie o jego istnieniu, nie leży na półkach i nie krzycząo nim spoty reklamowe. Rada: wydź do ludzi. Nie musisz ich zaczepiać, ale po prostu bądź z ludźmi. Ktoś Cię dostrzeże, nie musisz być bardzo wygadana. Jak już ktoś podejdzie, daj szansę i nie ucinaj znajomości. Czasem naprawdę brzydkie dziewczyny mają facetów na okrągło, a tylko dlatego , że są głośne, nie dają o sobie zapomnieć. Samotnicy są inni, dlatego muszą przemóc swoją słabość ...

Gość widanov
wydaję mi się że ludzie nie przepadają za niesmialymi i zamknietymi w sobie osobami. Ja kiedyś zaprosilem taką dziewczynę na randkę i praktycznie caly czas to ja musiałem mówić a ona tylko odpowiadała zdawkowo na moje pytania. Po prostu źle się czułem na tej randce i czekalem tylko kiedy się skończy mimo że dziewczyna była atrakcyjna i inteligentna

Gość gość
widocznie pierdoliłeś same bzdety i nie miała o czym z tobą rozmawiać

Gość gość
Jak jestes z łodzi to daj znac ;)

Gość gość
Ja sam byłem nieśmiały i poznałem przez przypadek dziewczynę, która również była nieśmiała, spotkaliśmy i nie mogliśmy się nagadać, nieśmiałość minęła zaraz po przywitaniu się :) Jak się trafi na odpowiednią osobę, to zawsze znajdzie się temat do rozmów i nieśmiałość nie jest żadną przeszkodą, tylko obie strony muszę tego chcieć.

Gość gość
gość dziś zgadzam się, bo czasem po prostu randkuje się na siłę z byle kim i wtedy jest niezręcznie. Po prostu obie strony muszą do siebie pasować :)

Gość gość
Jak rozmowa podczas pierwszego spotkania się nie klei, to trzeba odpuścić, bo szkoda czasu. Nieśmiałość to nie problem, no chyba że jest to jakiś ciężki przypadek, fobia społeczna, itd... ale to można leczyć.

Gość gość
co musi byc nie tak ze szczupla, mila dziewczyna, zeby nie mogla nikogo znalezc? c baaaardzo niesmiala, samotniczka, boi sie ludzi x Sama sobie odpowiedziałaś! :P

Gość gość
Nieśmiała, samotniczka a w dodatku przeciętna z twarzy mówi wszystko za siebie

Gość gość
w dodatku przeciętna z twarzy x Osoby nieśmiałe, często mają kompleksy i nie doceniają swojej urody, ale to akurat na plus, bo znam osobiście mnóstwo kobiet które uważają się za atrakcyjne, a rzeczywistość jest zupełnie inna. Poza tym to co dla jednego przeciętne, dla drugiego może być piękne, bo gusta są różne.

Gość gość
Ja jestem bardzo śmiała i nie mam przeciętnej twarzy a też znaleźć nikogo nie mogę ;)...po prostu nie trafiłam jeszcze na tę osobę. Jeżeli uważacie, że znalezienie odpowiedniej osoby to tylko problem osób nieśmiałych lub nieatrakcyjnych to jesteście bardzo w błędzie. Generalnie takie czasy, że trudno jest znaleźć kogoś kogo pokochamy, kogoś kto będzie do nas pasować, a jednocześnie ten ktoś pokocha nas i my będziemy pasować mu...to jak trafić co najmniej 5tkę w totka.

Gość gość
gość dziś masz rację, nawet piękni i bogaci czasem nie mogą sobie znaleźć odpowiedniej osoby, często z kimś po prostu są, i nie są to ich miłości - a nie o tym mówimy, prawda. Jeżeli Tobie jest trudno, to wyobraź sobie, że nieśmiałym jest jeszcze trudniej .....

Gość gość
Jeżeli uważacie, że znalezienie odpowiedniej osoby to tylko problem osób nieśmiałych lub nieatrakcyjnych to jesteście bardzo w błędzie. x Zgadzam się. Paradoksalnie osoby ładne, inteligentne, zamożniejsze mają większe problemy ze znalezieniem odpowiedniej osoby bo i wymagania stawiają większe. A jak ktoś sam jest przeciętny to zazwyczaj zadowala się przeciętnością, której nie brakuje.

Gość gość
ja tez taka bylam i mialam bardzo przystojnych facetow.

Gość gość
Skąd jesteś