Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają mi się starsze kobiety tak 34 do 45 lat jak to leczyć

Polecane posty

Gość gość

Macie jakiś pomysł? Dodam że sam mam 33 lata.

Gość gość
34latka to prawie równolatka jesteś normalny

Gość gość
Wszyscy moi znajomi mówią że oglądam się za zabytkami muzealnymi i oni mimo że mają tyle co ja to chętnie by pukali 20 latki a takie 35 to już ich nie kręcą.

Gość gość
raczej sobie nie popukają bo 20 mają gdzieś starych dziadów chyba że na kasę lecą

Gość gość
Wszystko z tobą ok,są różne gusta.Znam naprawdę udane malzenstwo ona 15l.starsza ale wygląda tak mlodo ze wszyscy myślą ze są prawie z jednego roku albo ona starsza o max.3lata a roznica 15l.Maja bliźniaki,kochaja sie będzie juz ze 7lat i napewno będą dalej razem,szanują sie,tak ladnie ze sobą rozmawiaja,ladnie sie do siebie nawzajem odnoszą ze tylko pozazdrościć.Jego matka i siostra /paskudne pudernice/byly przeciwne strasznie,po ludziach różne rzeczy wygadywaly a teraz im glupio bo facet postawil na swoim ,jest szczesliwy i widać,ze to prawdziwa milość.A te dwie zazdrosne,matka i córcia obie po rozwodach dewoty okropne.Ta kobieta miała z nimi przeboje ale milość zwyciężyła.Nie przejmuj sie ,najwazniejsze uczucie i zebys ty byl szczesliwy.Za granica takie zwiazki nikogo nie dziwią tylko w Polsce zacofanie jest.pozdrawiam

Gość gość
Starsze kobiety to są w wieku 65-85 lat.

Gość 15:39 x to było do mnie? Ja nie mówię, że kobiety do 50 lat, są stare. Powiedziałem tylko, że podobają mu się starsze OD NIEGO. Miałem napisać "nic dziwnego, że podobają Ci się starsze, młode kobiety od Ciebie"? Proszę Cie..

Gość gość
Nie lecz tego,umów się ze mną:) jestem w tym przedziale wiekowym i podobają mi się faceci w tym wieku.

Gość gość
*W twoim wieku miało być

Gość gość
wszystko z Toba ok. Mnie tez kreca tylko starsze odemnie kobiety, najlepiej tak ok 10 lat a sam mam 28 lat. Nigdy bym sie nie obejrzal za 20latka no chyba ze jest w ladnej sukience, ktora mi sie podoba i rozmyslam jakby wygladala w tej sukience moja 36 letnia Pani:)

Gość gość
Patologia zaczyna się chyba powyżej 15 lat różnicy bo wtedy zaczyna trącić pedofilią, im większa różnica tym bardziej i nie ma sensu ustalanie przedziałów wiekowych. Dla mnie kobiety 50-60 lat to już z zasady nie jest obiekt zainteresowania dla normalnych facetów poniżej 40ki. Także autorze jeszcze na patologię i gerontofilię z pewnością się nie łapiesz.