Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy z wypróżnianiem

Polecane posty

Gość gość

Witam, od kilku dni mam problem z wypróżnianiem. Nie mogę oddać stolca przez 3-4 dni . Jednak później jest taki dzień kiedy budzę się rano i czuje ucisk, od razu pędzę do toalety i nie mogę wyjść, a kiedy wyjde to po kilku minutach znów muszę iść do toalety bo mnie znowu boli. To wszystko powtarza się od ok.tygodnia. Co to może być i jakie są na to sposoby ?

równiez mialam z tym problem mimo młodego wieku i dbania o zdrową dietę. W moim wypadku te problemy są dziedziczne, bo moja mama ma to samo. Odziwo najlepszym lekarstwem dla mnie nie były zadne srodku z apteki, bo to jednorazowy wspomagacz, który nie wyleczy Twojego ukladu trawiennego, uwierz mi! Ja odkąd jadam na śniadanie owsiankę z cynamonem, jem regulatnie i jeden posiłek np. lunch zastapiam jabłkiem i oczywiście nie jem białego pieczywa nie mam problemu z trawieniem. Prawidłowe odzywianie to najlepsze wyjście dla Ciebie :)

Gość natinka9
Spróbuj wziąć dicopeg , mnie własnie lekarz ten lek przepisał i byłam bardzo zadowolona.Nie rozleniwia jelit i nie ma glutenu a to było dla mnie bardzo ważne