Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam lęki związane z moją terapią

Polecane posty

Gość gość

Moja terapeutka mówi, że stosunku seksualne są niezwykle ważne, gdyż pokazują jakim schematem osoba buduje intymność. Chce więc ze mną rozmawiac o moich chłopakach. To nie prowo! Mówię na serio: sądziła, że jestem dziewicą, gdyż takie robie wrażenie, tymczasem kiedy usłyszy moje historie, boję się, że weźmie mnie za dziwkę;-( wstydzę się rozmawiać z psychologiem o seksie, w ogóle nigdy o tym z nikim nie mowię;-(

Gość gość
Moje doświadczenia sa takie: mając 17 lat całowałam się po raz pierwszy na wycieczce we Włoszech z Włochem, któremu się spodobałam chciałam spróbować całowania wtedy później, całowałam się kilka lat później również z Włochem na innej wycieczce we Włoszech, bo mi się podobał później byłam na wymienie studenckiej w Anglii, gdzie miałam romans seksualny z Anglikiem kilka miesięcy póxniej miałam kilkumiesięczny romans seksualny z byłym wykładowcą akademickim (on juz mnie wtedy nie uczył) później miałam jednorazową erotyczną przygodę z Chińczykiem poznanym w klubie, jednak bez stosunku później chodziłam na spotkania z kolegą znanym jeszcze z liceum, flirtowaliśmy i całowaliśmy się, seksu nie było jednak później w pracy nawiązałam romans z klientem firmy, dla jakiej pracuję, z Francuzem, starszym ode mnie, opłacił mi bilet do siebie i spędziłam u niego 4 dni i 3 noce, seks pierwszej nocy od razu po 2 miesiącach internetowego flirtu koniec jak sądzicie?

Gość gość
????? czy zostanę uznana za kurwę przez moją terapeutkę????

nie wydaje mi się by ciebie tak osądziła, pewnie sama miała jeszcze większe przygody typu sex w aucie z przypadkowym typem, a już nie wspominam czego się nasłuchała od innych pacjentów. Nie masz się czym martwić ;)

Gość gość
;-) dzięki;-)

Gość CzwarteImperium
Czego się wstydzisz? Że jesteś "światowa" ? :P

Gość gość
hahaha kreujecie sie na takie z******te na innych tematach, a z pomarańczy same przyznajecie sie co jakiś czas do zaburzen, terapii, nieumiejętności budowania relacji międzyludzkich. Już wiadomo skąd ten dziwny klimat na kafe. Kurwa, same zaburzone z problemami psychicznymi. :D Tu zaraz rozlazłe seksualnie dadzą ci porady abyś sie jak najwięcej puszczała, bo to jest modne i cool. Tfu na was. :D

Gość gość
chodzenie na terapię nie świadczy o ty m, ze człowiek ma posrana wizję świata, nie znasz się problemy mozna miec z wielu różnych powodów, czasem ludzie chcą popracować nad charakterem po prostu lub poradzic się w sprawie dziecka, jak mają trudne wychowanie itd. skreślasz ludzi, a tez jestes człowiekiem, skąd wiesz kiedy i czemu wylądujesz u terapeuty?

Gość gość
normalni, zdrowi ludzie nie korzystają z pomocy terapeutów, psychologów, psychiatrów. ale dobrze, że chociaż leczycie sie. :D

Gość gość
nie ma to jak sie puszczać, a potem wstydzić swojego puszczalstwa :D

Gość gość
ta terapeutka jest jakaś zboczona skoro takie rzeczy od ciebie wyciąga :O pewnie krypto-lesba

Gość gość
22.15- g****o wiesz o życiu