Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o ludziach, którzy kupują dla siebie górskie rowery w Tesco

Polecane posty

Gość gość

za mniej niż 500zł?

Gość gość
Sądzę,że to jest jego problem,a nie twój.Jak się ten rower rozleci,ty na tym nic nie tracisz,tylko ten,kto go kupił::-P

Gość gość
A może ja sobie kupiłam taki rower? I moja koleżanka też? I matka moja? I tej koleżanki? Nie można już zadać zwykłego pytania?

Gość gość
ja jeżdze jeszcze 15letnim od komunii, mam nabite tyle kilometrów że szok a on ciągle jest na chodzie, tylko pare razy dętki wymieniałem bo mi sie przebiły i raz klocki hamulcowe a tak to reszta wszystko orginał, przerzutki dalej działają shimano bez żadnego problemu :)

Gość gość
Były pytania"co myślicie o ludziach,którzy kupują parówki z Biedronki","co sądzicie o tych,którzy kupują papier toaletowy w Lidlu" i jak traktować poważnie autora i gościa,który się oburzył?Gimbaza się nudzi i ma bekę z was :-P

Gość gość
Co sądzę ? Hmm trudne pytanie. Idzie taki człowiek do Tesco i kupuje rower , to bardzo dziwne zjawisko , nie wiem czym on moze się kierowac, może jakiś nawiedzony albo kosmita. A tak poważnie , to warto dodac topik "co sądzicie o ludziach , którzy zadają głupie pytania na kafe "

Gość gość
Beka z gościa 21:28:-):-):-)Komuś życie obrzydło to niech kupuje tanie rowery w marketach.Skąpy 2 razy traci.Mnie się rozwalił tani rower z marketu,ojcu ,matce i sąsiadce też.Za 500 -800zł są niezłe rowerki w sklepach rowerowych na wysprzedaży,po co komu chińskie graty z marketów,nie lepiej to cross,rowerland,albo romet krajowy

Gość gość
nie o samą cenę chodzi, ale o to, aby rower był bezpieczny i solidnie wykonany. Nie mam nic przeciwko marketowym zakupom, ale uważam, że dobry rower lepiej wybrać w sklepie rowerowym typu http://www.trybik.pl/ gdzie ceny wbrew pozorom nie są jakies abstrakcyjne, a można dobrać dla siebie nie tylko rower, ale i wszystkie akcesoria rowerowe.

Gość gość
W jakimkolwiek sklepie z rowerami,nie tanie chińskie z marketu.Polskie z firmy Cross są dobre i stary,sprawdzony Romet.Warto dać te 100zl więcej i wozić tyłek bezpiecznie.W razie potrzeby części są.

Gość gość
Wieśniaki

Gość gość
niech każdy kupuje gdzie chce, to prywatna sprawa, ja kocham jeździć na rowerze, dlatego zawsze zależało mi na dobrych markach, niedawno kupiłam rower Krossa w http://www.activsport.eu/

Gość gość
a czemu nie kupować wiadomo że szajs ale dwa lata gwarancji i jak wymienią to dalej dwa lata