Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co was skłania do siedzenia na tym forum?

Polecane posty

Gość gość

nie macie życia rodzinnego, towarzyskiego, hobby?

Gość gość
Mozliwosc swobodnej rozmowy o wlasnych problemach. Glownie wchodze tutaj sie wyladowac, ale nie siedze cale dnie z reguly

Gość gość
prawdopodobnie to samo co ciebie... pocieszasz się, że inni mają gorzej...

Gość gość
Polecam stronkę na której kupisz markowe rzeczy prawie jak za darmo, zapraszam : http://42x.pl/jl

Gość gość
widze tu ciągle powtarzające sie nicki, i głupie tematy które zakładaja. Co jest tego powodem? brak zajęcia?

Gość gość
No oni sa od tego forum uzaleznieni

Gość gość
Wejdźcie na kafeteria forum na temat kto z was jest dobry z geografii i komentujcie proszę was o to

Gość gość
pytanie do stałych bywalców na tym forum: jak wyglada wasze życie codzienne? gdzie pracujecie , macie rodzinę ,ile macie lat?

ja żyję normalnie, pracuje, mam dziec***asje itp, na kafe wchodzę kiedy dzieci śpią około 22 lub kiedy są u swojego ojca a ja mam wolne lub inną zmianę. Nie oglądam tv,włączam radio i odpalam komp i wchodzę tu bo to po częsci mój sposób na bezsenność, jak klapne kompem o 23 to i tak przewracam sie w łóżku do 1szej więc tak to się prezentuje.

Gość gość
ja wchodzę dla rozrywki, największy plus to możliwość pisania bez rejestracji

Gość gość
mamy życie rodzinne lecz szanuje innych poglądy na sprawy poruszane na tym forum i do tego rozwija się człowiek. Jednak paru debili jest co innym ublizaja i zawsze krytykują.

Gość gość
ciekawa jestem kto to brunetos?, bo czesto sie tu udziela

Gość gość
dla mnie rozrywka podczas pracy, bo mam nudną jak cholera

Gość gość
jestem tu dwa tygodnie, i dla mnie to jest chore

Gość gość
brunetos to taki lokalny bajerant, taka krowa co dużo ryczy ale mało mleka daje.

Gość gość
Czasem czytam,ale olewam tematy z gatunku hejterskich i obraźliwych.Rzadko komuś odpiszę,jak jest okazja w czymś pomóc.Kilka nicków mi podpadło,to intelektualne dno kompletne :-):-)

Gość gość
wchodzę tu, by: 1 prowadzić działalność misyjną 2 by poczytać tematy, w jakich ludzie opisują swoje zyciowe problemy, z dziećmi, mężami, wydatkami- daje mi to wgląd w to, jak wygląda tzw. prawdziwe życie, dorosłość, czego sie spodziewać, wzrasta moja świadomość tego na co pisze się człowiek decydując sę na macierzynstwo chociażby, lepiej wiedzieć, by potem zaskoczenia nie było, chcę też wiedzieć jakie ludzie błedy popełniają, np finansowe i żywieniowe, chcę wiedziec czego się wystrzegać, cyzli zaspokajam pewną ciekawość plus w jakims tam stopniu uczę sie o zyciu, choć internet nie powinien byc jedynym źródłem takiej wiedzy 3 wchodzę, by się wyżyć, nawyzywać i czasem wypowiedziec, ale coraz rzadziej robię to na powaznie, gdyż normalne tematy szybko są kasowane lub nie zbieraja zainteresowania, powazna dyskusja nie ma tu zresztą sensu 4 wchodze, by nasycic moje okrucieństwo cieszenia się z tego, jak niektóryz ludzie są głupi, baby, ktore np. proszą o rady jak zdradzić, by nikt sie nie dowiedział, jak się rozwieść, by wciąz ciągnąć alimenty na dziecko spoza małżeństwa, baby co pytają onnych czy też zakładają dziecku czapeczkę przy obecnych temperaturach lub z tych się smieję okrutnie co same jakies kwasy na odchudzanie sobie wstrzykuja lub opowiadają jakie to są zmęczone zyciem rodzinnym, a w dyskusji sie okazuje, że same z siebie pomyje robia, bo kuźwa każdemu w domu osobno obiad gotują, bo komuś nie smakuje...zamiast uczyć szacunku do swojej pracy i osoby, do jedzenia...to fartuch i da-waj!