Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Figura do oceny (ubrana!!!)

Polecane posty

Gość gość
łoooooooooooooo, mega ideał, super

Gość prawictwo pospolite 193
jestem na nie.. Zbyt drobna

Gość gość
ja kocham takie szczupłe

Gość gość
fajna doopka

Gość gość
Super! :-) bo ja mam taką figurę i zastanawiam się czy mogę podobać się facetom. Większość lubi puszyste

Gość gość
Prawictwo, w*********j stąd dewiancie! Każdy zna twój gust i nie zaśmiecaj mi topiku tymi gołymi du*ami!!! Nikogo już to nie interesuje!

Gość gość
to Azjatka a Azjatki zawsze są piękne nie to co europejki

Gość gość
No wiesz, chodzi mi po prostu o sylwetke ;-)

Gość gość
Trochę nieproporcjonalna figura, bo góra bardzo drobna, a nogi dosyć masywne, gdyby nogi były szczuplejsze, byłoby idealnie :)

Gość gość
gość dziś Trochę nieproporcjonalna figura, bo góra bardzo drobna, a nogi dosyć masywne, gdyby nogi były szczuplejsze, byłoby idealnie xxxx Jakie masywne nogi? :-) przecież są bardzo szczupłe, jest proporcjonalna

Gość gość
gość dziś idealna x Bo Azjatka. Europejka nie da rady tak wyglądać dobrze bo wygląda na zasuszoną :(

Gość gość
brak biustu to spory minus (pisze to hetero kobieta). ale poza tym super figura. tylko na zdjeciu z boku nie widać czy ma wcięcie w talii czy nie ma, ale zapewne ma bardzo wąskie biodra = brak talii

Gość gość
gość dziś gość dziś Trochę nieproporcjonalna figura, bo góra bardzo drobna, a nogi dosyć masywne, gdyby nogi były szczuplejsze, byłoby idealnie xxxx Jakie masywne nogi? usmiech.gif przecież są bardzo szczupłe, jest proporcjonalna x To chyba szczupłych nóg nie widziałeś/aś... ta laska ma dosyć masywne łydki, kolana nie są "kosciste". Nie mówię, że w ogóle grube nogi, tylko przy bardzo drobnych ramionach nogi są w tym wypadku masywne. A tu masz np. szczupłe nogi: http://szafa.pl/c9088703-boskie-nogi-anji-rubik.html

Gość gość
A dajcie spokój z tą Rubik. Ona nie ma szczupłych nóg, tylko kościste. W ogóle to jest szkieletor i nie rozumiem jak się może komuś podobać.

Gość gość
A po co mam oceniać przypadkowe zdjęcie z neta?

Gość gość
gość dziś brak biustu to spory minus (pisze to hetero kobieta). ale poza tym super figura. tylko na zdjeciu z boku nie widać czy ma wcięcie w talii czy nie ma, ale zapewne ma bardzo wąskie biodra = brak talii xxxxxx Ale ona jest szczupła i taki biust jest ok. A po jaką cholere za przeproszeniem szerokie biodra? Przy szerokich nigdy nie będzie sie miało takiej zgrabnej odstającej pupy. Jest ładna. A talie ma każda kobieta, jedna lekko zarysowaną inna bardziej, ale jest. Jesteś pewnie gruba która ma ponad 100 cm w biodrach i próbujesz sie tu dowartościować wyśmiewając się ze szczupłej laseczki.

Gość gość
gość dziś A po co mam oceniać przypadkowe zdjęcie z neta? xxxx To wype*dalaj, nikt Ci nie każe 🖐️

Gość gość
Jak to przy szerszych biodrach nie mozna miec ladnej pupy? Chyba przesadzasz. A co z Kardashian? Wpisz sobie fitness girl, te laski maja powyzej 90 w biodrach nieraz i piekna pupe.

Gość gość
Jak to przy szerszych biodrach nie mozna miec ladnej pupy? Chyba przesadzasz. A co z Kardashian? Wpisz sobie fitness girl, te laski maja powyzej 90 w biodrach nieraz i piekna pupe. xxxxxxxxxxxxx Tak, ale to do max 95 w biodrach i nie więcej. 90% kobiet które mają tyle w biodrach to sama tkanka tłuszczowa i ten tyłek jest płaski. A Kardashian ma ten tyłek po prostu ogromny i on wcale nie jest ładny. Ona nawet nic z nim nie zrobi, bo ma taką szeroką miednicę. Nie zazdroszczę jej wcale. Mam troszkę większy niż dziewczyna na zdjęciu, ale go bardzo, bardzo lubię.

Gość gość
Nie przesadzaj. Tylek to jest czesto kwestia wycwiczenia, tyle. Laska ze zdjecia tez ma wycwiczony prawdopodobnie. A Kim owszem tylek ma przesadny, ale to byl tylko przyklad.

Gość gość
To ze ty lubisz swoj tylek nie obliguje cie do wyznaczania jakis dziwnych limitow... Wiele lasek majacych 86 w tylku ma plaskod***e, a jakas majaca 97 moze miec odstajacy. A czesto to jest kwestia po prostu cwiczen, jak juz mowilam

Gość przerost tresci nad forma
rewelacyjna, ale zapewne tylko ci się wydaje że masz podobna do tej filipinki,indonezyjki czy tajki (zgaduję).

Gość gość
Ja mam 88 w tyłku i nie mam żadnego "płaskodu*ia", mam jędrny i odstający. Troche ćwiczyłam, ale to też natura. Bo jestem szczupła i jak tyję, to idzie mi w mięśnie. Stąd ten tyłek.

Gość gość
No to TY! Ale ludzie sa ROZNI. Tylki sa po prostu rozne. I tyle, nie umiesz zalapac prostej rzeczy? :)