Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problematyczny zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem w związku 2,8 lat. Mój związek jest dość burzliwy. Często gdy się z TŻ kloce, nie zawsze ale sporo razy tak było, że zrywalismy, pakowalam się i szlam do mamy. Potem tego samego dnia wieczorem wracałam do chłopaka. Zawsze jak przyjdę mama mi pomaga, wspiera itp, ale ja nie potrafię zostawić chłopaka bo kocham go nad życie... I właśnie wtedy jak wracam do chłopaka to widzę że mama cierpi, mówi mi że źle robię itp. Ma smutna minę jak wychodzenia jakby miała zaraz płakać. Mama jest dla mnie wszystkim... Wtedy jak już jestem u chłopaka i jesteśmy w miarę pogodzenia i kolejny raz chcemy zacząć od nowa to w nocy IDE do łazienki płakać jak przypomne sobie że krzywdze mamę i jest mi z tym ciężko. Co robić? Proszę o pomoc. Kogo wybrać? Mame, która jest dla mnie wszystkim czy chłopaka którego baaaardzo kocham i nie potrafię go opuscic.?

Mamę ma się tylko jedną a ten chłopak Cie krzywdzi.Moim zdaniem masz problem ze sobą bo ciągle do niego wracasz gdy kiwnie tylko palcem.Moim zdaniem to nie miłość ale strach przed samotnością i uzależnienie od niego.

Gość gość
Jesteś rozchwiana emocjonalnie, kłótnie w związku się zdarzają, ale ty reagujesz na wszystko w bardzo dziwny sposób, z facetem jest już dobrze, to popadasz w paranoję z powodu matki, co zapewne wpływa na relacje z partnerem i znów kłótnia i kółeczko się zamyka.

Gość gość
Więc co powinnam zrobić?