Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namino

Czy moge byc w ciazy ?

Polecane posty

Gość Namino

Ostatnio moj chlopak wlozyl mi penisa do pochwy ale nie wszedl nawet do polowy i byl caly suchy. Okres mam co 28 dni. Ostatnio byl 18-07 a dzisiaj jest 13-08. Czytalam bardzo duzo o objawach ciazy i sa praktycznie takie same jak objawy miesiaczki. Czy ktos moze mi powiedziec czy mogłam zajść w ciążę? Mam 17 lat i bardzo sie boje :(

Gość Namino
A moze cos wiecej ? Jakies wytlumaczenie ? :(

Gość gość
możesz - pozwalam :)

Gość gość
Hej ja mam taką sprawę. Moje cykle to 29 30dni ostatnia miesiaczka 17.07. Z narzeczonym kochalam się 30/31.07 oraz 7/8 i 8.08.. Teraz z obliczeń wyszło mi ze miesiaczke powinnam dostać 15-16.08 Oczywiście kochaliśmy się bez zaprzeczenia i do końca za każdym razem(staramy się o bobada). Podbrzusze mnie pobolewa jak na miesiaczke i mam obrzmiale obolałe piersi. Ale w dniu wczorajszym czyli 16.08 zrobiłam test i był negatywny. I teraz juz nie wiem czy jest szansa, na ciążę czy ten wczorajszy test juz jest pewny, czy zaplodnienie było możliwe np 8i on jeszcze tego nie wykazał. Jeśli jest ktoś kto trochę bardziej się na tym zna niż ja i może mi coś podpowiedzieć to była bym wdzieczna. Pozdrawiam

Gość gość
Zrób test za parę dni jeśli nie dostaniesz okresu. jeśli staracie się o dziecko celujcie w owulację. Możecie też kupić sobie żel ułatwiający zapłodnienie np conceive plus albo pre-seed.

Gość gość
Jak najdokładniej można wycelować w owulację? tzn jak ją wyznaczyć?

Gość gość
Najprościej chyba bedzie jak sobie kupisz tester wielokrotnego użytku. Nie są drogie. Np Afrodyta na ślinę kosztuje niecałe 90zł.