Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek dziecięcy na start

Polecane posty

Gość gość

Jaki polecacie wózek dla noworodka? Polecicie jakieś sklepy, firmy? Jak długo mniej więcej służy taki wózek na start? Chodzi mi o to czy później wymienia się wózek dla starszego maluszka czy taki na start wystarcza póki dziecko nauczy się chodzić. WIdziałam na allegro wózki 3 w 1: gondola (na start), spacerówka (do kiedy?), fotelik samochodowy do max wagi. Jak długo wasze dzieci wysiedziały w wózkach? Widzę czasami dość spore dzieci w spacerówkach, bo mamy lubią dłuższe spacery i dzieci aż na nich zasypiają :)

Gość gość
zależy od funkcji wózka, inny dla 2 miesięcznego dziecka inny dla 1 rocznego

Gość gość
Ja mam wózek Style ze sklepu http://prampol.pl/pl/ . Jest ładny, niedrogi, bezpieczny i bardzo fajnie się go prowadzi. :) Jestem zadowolona.

Gość gość
Ja mam wózek Anex już 2 miesiące,,jeżdzimy w foteliku. Spacerówka jeszcze nie korzystaliśmy. Jesteśmy zadowoleni gądolą, wózek z eco tkaniny, jest lekki i bardzo fajnie wygląda.

Gość gość
Polecam sprawdzony prze zemnie wózek Anex Sport. Dlaczego go polecam ??? Ponieważ ma dużo zalet. 1. Długa głeboka gondola z regulacją oparcia 2. Lekki zwrotny amortyzowany 3. Spacweówka montowana w obie strony 4. Plecy spacerówki regulowane do leżenia 5. Okrywa na nóżki do spacerówki w komplecie 6. Materiały z jonami srebra ( czyli antybaktwtyjne ) 7. Kokosowy materacyk w gondoli 8. Duży wybór kolorystyczny ( dla mnie było to istotne ) 9. Małe gabaryty po złożeniu 10. Możliwość wpinania różnych fotelików Polecam bardzo bardzo :-)

Gość gość
Polecam sprawdzony prze zemnie wózek Anex Sport. Dlaczego go polecam ??? Ponieważ ma dużo zalet. 1. Długa głeboka gondola z regulacją oparcia 2. Lekki zwrotny amortyzowany 3. Spacweówka montowana w obie strony 4. Plecy spacerówki regulowane do leżenia 5. Okrywa na nóżki do spacerówki w komplecie 6. Materiały z jonami srebra ( czyli antybaktwtyjne ) 7. Kokosowy materacyk w gondoli 8. Duży wybór kolorystyczny ( dla mnie było to istotne ) 9. Małe gabaryty po złożeniu 10. Możliwość wpinania różnych fotelików Polecam bardzo bardzo :-)

Gość gość
Jeśli chodzi o polecenie sklepu : Warszawa Dudek Dla Dzieci ul. Dzielna. Tam Pan mi pomógł w wyborze wózka . Kupilam Anex Sport 3w1. Najlepiej ;-) gondoli do 6.5mies używana i teraz spacerówka. Moja Oliwia ma juz rok i zaczyna sama chodzic ale nie zamierzam zmieniac wozka jak narazie. Jedyne co zmieniliśmy to fotelik .

Gość gość
Mogę Tobie polecic wózek Anex Sporta. Dobrze amortyzowany i duzy wózek. Idealny na każdy teren. Regulacja rączki umożliwia dopasowanie wysokosci dla każdego. Duza gondola obszyta dobra bawełną i materacyk kokosowy zdrowotny. Uchwyt do przenoszenia gondolki . W komplecie jest bardzo fajna spacerówka z regulacja plecków i podnóżka.

Gość gość
Tyle piszą o tym Anexie, że postanowiłam zobaczyć go w sklepie i dałam się skusić . Nie żałuję kupowałam oczami ale walory jezdne i składanie jest ok. zadowolona:)

Gość gość
Najlepszy na rynku jak dla mnie 3w1 Anex Sport.

Gość gość
Hej. Najlepeiej komplet 3w1. Ale taki który ma dobra spacerówkę bo to w niej najdłużej dziecko jeździ. Gondola do 6 mniesiecy u mnie była a co do spacerówki to synek ma 13miesiecy i używamy tej od kompletu i pewnie calą zimę tak przejeździmy. Spacerówka duza i wygodna z regulacja oparcia i podnóżka. Co do fotelika to ten w komplecie jest do 13kg. A wiekszość forelików polskich jest 10kg. Ja go używałam do 10 mies .

Gość gość
Jako że używamy go od 9 miesiecy to już mogę sie troszkę na jego temat wypowiedzieć . A wiec ja dla mojego synka kupiłam Anex Sport. Duża komfortowa gondola z regulacją oparcia oraz wentylacja w budne , z materacykiem kokosowym obszytym bardzo dobrą bawełną . Spacerówka montowana w oba kierunki , oparcie rozkładane do spania i regulowany podnóżek. A co do ramy to jest aluminiowa i bardzo lekka i zwrotna. A więc polecam Anex Sporta .

Gość gość
jestem wierna inglesinie

Gość gość
Ja właśnie zakupiłam Anexa ale nowy model Cross. Bardzo fajny kształt stelaża i lekki. Słyszałam, że firma dobra i mam nadzieję, że będę zadowolona:)

Gość gość
Wybierz sobie ąnexa Sporta. Mi go doradzono w sklepie i nie zawiodłam się. Technicznie i wizualnie bardzo fajny wózek

Gość gość
U nas bardzo fajnie sprawdza się Anex Sport. Fajna amortyzacja i duża cieplutka gondolka zapewniają dziecku duży komfort jazdy